- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.675
- 798
Hepimizi toplayıp bi adaya atsınlar benceBu ne uykudur gözümü açamıyorum atölyeden eve araba nasıl kullancam bilemedim ruh halimde hiç iyi değil neolcak benim halim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizi toplayıp bi adaya atsınlar benceBu ne uykudur gözümü açamıyorum atölyeden eve araba nasıl kullancam bilemedim ruh halimde hiç iyi değil neolcak benim halim acaba
havalardan sanirim ya bi sicak bi soguk bende de asiri bi usengeclik var bugunlerdeBu ne uykudur gözümü açamıyorum atölyeden eve araba nasıl kullancam bilemedim ruh halimde hiç iyi değil neolcak benim halim acaba
Ben deeee hiç bişi yapasım yok koala gibi sürekli yatmak istiyorumhavalardan sanirim ya bi sicak bi soguk bende de asiri bi usengeclik var bugunlerde
sen test yapacaktin sankiiii nolduuBen deeee hiç bişi yapasım yok koala gibi sürekli yatmak istiyorum
Erteleme modsen test yapacaktin sankiiii nolduu
Bugün yapsam varsa bile Çıkmayabilir yaa daha 4 gün var pazar pazartesi yapayım diyorum kasıklarımda çok kötü batmalar başladı yine regl olacaksam olayım artıksen test yapacaktin sankiiii nolduu
Sevindim cnm gozun aydinminik yaramaz olcak belli simdiden rahat durmuobiz doktordan geldik teyzeleri gayet iyiymis bebek yoruldugum icin kanama olmus normalmis bu haftalarda. Progestan yazdi ama kanama tekrar olursa kullan yoksa gerek yok dedi
Cok gecmis olsun vardir bir hayir oyle dusunun insallah enkisa zamanda saglikli bir gebelik sureci ve saglikli bir bebek nasip etsin rabbimHaftaya kanama başlayabilirmiş
sen yinede bugun bi erken gebelik testi al haftasonuna bulunsunBugün yapsam varsa bile Çıkmayabilir yaa daha 4 gün var pazar pazartesi yapayım diyorum kasıklarımda çok kötü batmalar başladı yine regl olacaksam olayım artık
sagol canim. Aynen yaramaz olacak birazda simarikSevindim cnm gozun aydinminik yaramaz olcak belli simdiden rahat durmuo
Alıcam 1 tane bugünsen yinede bugun bi erken gebelik testi al haftasonuna bulunsun
Çok, çok geçmiş olsunBenim yine kimyasal oldu 1337 den 600 e düsmüs
Eve alda bencede evde bulunsum bende hafta sonu yapacağım 3 tane yesti yaptım 1 test kaldı elimde aceleci benBugün yapsam varsa bile Çıkmayabilir yaa daha 4 gün var pazar pazartesi yapayım diyorum kasıklarımda çok kötü batmalar başladı yine regl olacaksam olayım artık
Benim niyeyse hiç test yapasım yok normal hayatta çok sabırsız bi insanım aslında galiba aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için bilinçaltım beni böyle yönlendiriyorEve alda bencede evde bulunsum bende hafta sonu yapacağım 3 tane yesti yaptım 1 test kaldı elimde aceleci ben
Olsun tabi hakkidir saglikla gelsinsagol canim. Aynen yaramaz olacak birazda simarik
Amin inşallah allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bugün eve gelince hemen işe koyuldum bulaşık çamaşır süpürge falan anca oturdum. Buna da şükür en azından hamile kalabiliyoruzÇok, çok geçmiş olsun
Oldukça yüksekmiş oysa değerin. İnşallah bu son olsun, bir sonraki gebeliğin en kısa zamanda sağlıkla devam etsin kavuşmak nasip olsun canım
Bugün biraz kafanı dağıtacak her ne varsa yapmaya çalış
Ne güzel haberbiz doktordan geldik teyzeleri gayet iyiymis bebek yoruldugum icin kanama olmus normalmis bu haftalarda. Progestan yazdi ama kanama tekrar olursa kullan yoksa gerek yok dedi
Bende kimyasalı öğrendiğimde tüm evi temizlemiş, mobilyaların yerlerini falan değiştirmiştimAmin inşallah allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bugün eve gelince hemen işe koyuldum bulaşık çamaşır süpürge falan anca oturdum. Buna da şükür en azından hamile kalabiliyoruz
Ben 3 gün yataktan çıkmamıştımBende kimyasalı öğrendiğimde tüm evi temizlemiş, mobilyaların yerlerini falan değiştirmiştim
Bugünler de geçecek, sağlıkla evladına kavuşacaksın
Kıyamam bi sonraki sağlıkla gelsinBen 3 gün yataktan çıkmamıştım