• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne uykudur gözümü açamıyorum atölyeden eve araba nasıl kullancam bilemedim 😴😴😴 ruh halimde hiç iyi değil neolcak benim halim acaba
havalardan sanirim ya bi sicak bi soguk bende de asiri bi usengeclik var bugunlerde

Bugün yapsam varsa bile Çıkmayabilir yaa daha 4 gün var pazar pazartesi yapayım diyorum kasıklarımda çok kötü batmalar başladı yine regl olacaksam olayım artık
sen yinede bugun bi erken gebelik testi al haftasonuna bulunsun🙈

Benim yine kimyasal oldu 😔 1337 den 600 e düsmüs
Çok, çok geçmiş olsun😔
Oldukça yüksekmiş oysa değerin. İnşallah bu son olsun, bir sonraki gebeliğin en kısa zamanda sağlıkla devam etsin kavuşmak nasip olsun canım🙏
Bugün biraz kafanı dağıtacak her ne varsa yapmaya çalış

Bugün yapsam varsa bile Çıkmayabilir yaa daha 4 gün var pazar pazartesi yapayım diyorum kasıklarımda çok kötü batmalar başladı yine regl olacaksam olayım artık
Eve alda bencede evde bulunsum bende hafta sonu yapacağım 3 tane yesti yaptım 1 test kaldı elimde aceleci ben 😔😔😔

Eve alda bencede evde bulunsum bende hafta sonu yapacağım 3 tane yesti yaptım 1 test kaldı elimde aceleci ben 😔😔😔
Benim niyeyse hiç test yapasım yok normal hayatta çok sabırsız bi insanım aslında galiba aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için bilinçaltım beni böyle yönlendiriyor 😅

Çok, çok geçmiş olsun😔
Oldukça yüksekmiş oysa değerin. İnşallah bu son olsun, bir sonraki gebeliğin en kısa zamanda sağlıkla devam etsin kavuşmak nasip olsun canım🙏
Bugün biraz kafanı dağıtacak her ne varsa yapmaya çalış
Amin inşallah allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bugün eve gelince hemen işe koyuldum bulaşık çamaşır süpürge falan anca oturdum. Buna da şükür en azından hamile kalabiliyoruz

Amin inşallah allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bugün eve gelince hemen işe koyuldum bulaşık çamaşır süpürge falan anca oturdum. Buna da şükür en azından hamile kalabiliyoruz
Bende kimyasalı öğrendiğimde tüm evi temizlemiş, mobilyaların yerlerini falan değiştirmiştim :KK14:
Bugünler de geçecek, sağlıkla evladına kavuşacaksın:KK200:

Back