- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.675
- 798
Amin inşallah canım...Kıyamam bi sonraki sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım...Kıyamam bi sonraki sağlıkla gelsin
Canım kan takibi yaptırmadın mıKızlar galiba benim yine kimyasal gebelik. Adet olacakmış gibi bir ağrım var. Psikolojik lekeler görüyorum yada gerçekten var. Galiba yine kimyasal ile sonuçlanacak
Dün hamilelik için ilk kanı verdim. 412 çıktı. Kimyasal galiba bu da emin olamıyorum. Normalde adet olma günüm yarın yada cts olacaktı erken öğrendim gebeliğiCanım kan takibi yaptırmadın mı
Adetten önce çok güzel bence değerin hiç kötü düşünmeDün hamilelik için ilk kanı verdim. 412 çıktı. Kimyasal galiba bu da emin olamıyorum. Normalde adet olma günüm yarın yada cts olacaktı erken öğrendim gebeliği
Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum nedense inşallah bu sefer de kimyasal olmaz. İnşallah değerim yükseliyordur olmadı pazartesi tekrar kan veririmAdetten önce çok güzel bence değerin hiç kötü düşünme
Bence adet öncesine göre iyi bi değerDün hamilelik için ilk kanı verdim. 412 çıktı. Kimyasal galiba bu da emin olamıyorum. Normalde adet olma günüm yarın yada cts olacaktı erken öğrendim gebeliği
Yemek yedim kendimi koltuğa attımKızlarrrrrr
Herkes iyimi fincanlar hazır mı? Kahve içen el kaldırsın
ben yatarken yoruluyorum kahve icmeye halim yokKızlarrrrrr
Herkes iyimi fincanlar hazır mı? Kahve içen el kaldırsın
duymustum ben ama kullanmadimKızlar eşim days comfort diye bi marka almış gebelik testini biliyo musunuz bu markayı
İlişkiden 5 gün sonra yüzde 99, 5 doğru sonuç diyorduymustum ben ama kullanmadim
Eee süper alalım o zamanİlişkiden 5 gün sonra yüzde 99, 5 doğru sonuç diyor
Noooo 3 gün daha beklicem niyeyse regl olcam gibi geliyor bakalım pazar belli olur benim regl olup olmucağım zaten varsa bile gecikmeden sonran10 güne anca netleşir kese oluşursa kendimi hamile sayarım artıkEee süper alalım o zaman
Aynısı yaşadım canım Regli ağrısı betam 216 ilk ölçüm ve şu an sağlıklı bir gebeliğim var merak etme değer güzel çıkmış çünküSanki adet olacakmış gibi hissediyorum nedense inşallah bu sefer de kimyasal olmaz. İnşallah değerim yükseliyordur olmadı pazartesi tekrar kan veririm
İnşallah benimde öyledir kimyasal yaşayınca insan psikolojik olarak etkileniyorAynısı yaşadım canım Regli ağrısı betam 216 ilk ölçüm ve şu an sağlıklı bir gebeliğim var merak etme değer güzel çıkmış çünkü
Ben aspirin içmedim pik ye görmedim canım doktorla haftaya görüşeceğim muhtemelen adet bitimi hamile kalmış olabilirim o yüzden sen her zamanı değerlendir. Doktora sorarım ovulasyon döneminde mi oldu diye sana haber veririmCanım oluyor öyle regl olcakmış gibi korkma içini ferah tut. Ucanbilge Asprin içiyor muydunuz T Turkuazkizz bir de Ovülasyon testleriniz de koyu pik gördünüz mü?
Kesinlikle ama ben kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalındığına inanıyorum ben 2 ay sonra kaldım umarım senin de sağlıklı ilerler canımİnşallah benimde öyledir kimyasal yaşayınca insan psikolojik olarak etkileniyor