- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Yani hamilelikte içmem bi tane bile ama şuan hamileliğim iptal maalesefBende de öyle başladı kahverengi akıntı sonrası ertesi gün kanama başladı . Benimde de malesef sigara ile savaşım büyük hangi doktora gitsem ilk dedikleri sigarayı bırak azalttım ama tamamen bırakamıyorum. Keşke hiç içmesek ama şu an öyle çok istediysen malum durumla ilgili bir sorun yaşamazsın . Ablamın doktoru hamileyken bile ona günde 3 taneye kadar dayanamazsan iç bari dedi
Valla hiç içmesek keşke ya ama iştee kafasıZlık ediyoruz. İnşallah bırakmayı nasip eder rabbim. Zaten hamile kalsam tekrar noo bidaha içmicemKanama başladı ve Senin değer zaten düşüyor tatlım regli bitimi betan da sıfırlanacak ..yani değerimin düştüğünü gördüğüm an bir Sigara yaktımama mesela bende senin gibi gebelik devam ettiği müddetçe hiç içmedim ☺
Kesinlikle benim eşim içmiyor ve nefret ediyor beni de engelleyecek tek şey bebek diyorum ama ona sahip olabilmek için bırakmak lazım kimyasaldan sonra anladım inandım umarım başarırızValla hiç içmesek keşke ya ama iştee kafasıZlık ediyoruz. İnşallah bırakmayı nasip eder rabbim. Zaten hamile kalsam tekrar noo bidaha içmicem
İnşallaj canımmKesinlikle benim eşim içmiyor ve nefret ediyor beni de engelleyecek tek şey bebek diyorum ama ona sahip olabilmek için bırakmak lazım kimyasaldan sonra anladım inandım umarım başarırız
Tabiki kuzum senin şimdi reglin başlayıp bitsin sonra bana bat ı söyle batı nı da yazalım isim olarak ekliyorum
Tamamdır canım sağolTabiki kuzum senin şimdi reglin başlayıp bitsin sonra bana bat ı söyle batı nı da yazalım isim olarak ekliyorum
Günaydın canımgunaydinnn canlarrr. Bayramimiz kutlu olsuuunnn
iyi olmus kuzum vucudun dinlensinGünaydın canımdaha yeni uyandım nasıl uyumuşum
Aynen canımiyi olmus kuzum vucudun dinlensin☺
Valla kuzum sahurunu yap niyetlenme hemen istersen bi gidişata göre bakarsın ama o kanama başlar bugün yarınYa kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?
Lekelenme süresi 10 günü geçtiyse oruç tutabilirsin kusurlu oluyorsunYa kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?
Valla kuzum sahurunu yap niyetlenme hemen istersen bi gidişata göre bakarsın ama o kanama başlar bugün yarın
Yok canım iki gündür leke geliyodu bugün hiç gelmedi ondan kafam karıltı zaten. Daha on gün olmadıLekelenme süresi 10 günü geçtiyse oruç tutabilirsin kusurlu oluyorsun
Ellerini kasıklarına koyarak aşağı iter şekilde masaj yap yattığın yerde sökülmesini hızlandırırÖyle yapıcam canım artık inşallah sökülürüm bir an önce