Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen de pıhtılaşma nın fiziki olarak belirtisi var mı hiç ben bayıldığımda dizlerimi mermere vurmuşum iki dizim de karaya dönük mor resmen Deryakckn

ya Bu kimyasal gebelik olayı erkekle ilgiliyse sadece sperm yetersizse aslında bizde hiç sorun yoksa
Doktor şey demişti 5 parmağının 5 i bir mi eşinde milyonlarca sperm sende bir sürü yumurta var hepsinin kalitesi aynı değil eğer döllenen sperm ya da o ay ki yumurtan sağlıklı değilse gebelik sağlıklı oluşmaz demişti. Ben de bi yerde şunu okudum kimyasal gebelikten sonra vücut daha iyi yumurtalar geliştirmek için uğraşıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş

Yok canım fiziki bir belirti olmuyor kansızlık demir eksikliğin vardır belki
Kanım normalin üstünde çıktı kuzum onda sıkıntı yok şükür normalde hep düşük çıkardı acaba asprin mi işe yaradı diyorum eşim bile şaşırdı yüksek çıkmasına

İşte yumurta iyi Ama sperm döllenmeyi başarısız kılabilir mi ben eşimden ziyade hem kendimle ilgileniyorum demem istediğim o .ayırım yapıyorum hep kendinle ilgili olduğunu düşünüp

Kanım normalin üstünde çıktı kuzum onda sıkıntı yok şükür normalde hep düşük çıkardı acaba asprin mi işe yaradı diyorum eşim bile şaşırdı yüksek çıkmasına
Hadiya süpermiş benşm düşük iğnem vardı doğru düzgün vurdurmadım

İşte yumurta iyi Ama sperm döllenmeyi başarısız kılabilir mi ben eşimden ziyade hem kendimle ilgileniyorum demem istediğim o .ayırım yapıyorum hep kendinle ilgili olduğunu

İşte yumurta iyi Ama sperm döllenmeyi başarısız kılabilir mi ben eşimden ziyade hem kendimle ilgileniyorum demem istediğim o .ayırım yapıyorum hep kendinle ilgili olduğunu
Olabilir tabi o da bi ihtimal bu yüzden zaten erkeklerin de kaliteli beslenmesi gerekiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…