Aa ilk defa duydum deniyim bakiyim. Valla bugünde baya yordum kendimi temizlik yaptım cam mam sildimmEllerini kasıklarına koyarak aşağı iter şekilde masaj yap yattığın yerde sökülmesini hızlandırır
Dene canım ben de internette görmüştüm bi arkadaşım denedi akşamına regli sökülmüş bastırır şekilde dene bakalım ben de hala temizlik yapıyorum 5 saat olduAa ilk defa duydum deniyim bakiyim. Valla bugünde baya yordum kendimi temizlik yaptım cam mam sildimm
fazla yorma kendini bugunlerdeDene canım ben de internette görmüştüm bi arkadaşım denedi akşamına regli sökülmüş bastırır şekilde dene bakalım ben de hala temizlik yapıyorum 5 saat oldu ☹
Mehmet bardakçı dan mı diğerimi
mustafa basaranMehmet bardakçı dan mı diğerimi
Benimde kanama tam başlamadı gittim doktoruma doğumhane de altdan hap koydular iğne vurdular kanama çoğaldı ama uzun sürdü 15 gün sonra adet başlamadı 40 gün doktora gittim adet olmam için alaç verdiYok canım iki gündür leke geliyodu bugün hiç gelmedi ondan kafam karıltı zaten. Daha on gün olmadı
4+3te kese gorunur mu senceHadi hayırlısı☺☺☺
Ada çayı iç maydonoz suyu içÖyle yapıcam canım artık inşallah sökülürüm bir an önce
Bugün yapim de bi daha yapmıcam bu kadarfazla yorma kendini bugunlerde☺
Vajinal ultrason ile görülebilir canım ama karından 5. Haftadan itibaren vajinal ultrasonu da tavsiye etmiyorlar4+3te kese gorunur mu sence
vajinalde bilimsel olarak kanitlanan bi zarar yokmus oyle okudum gitmisken goruyum istiyorum yaVajinal ultrason ile görülebilir canım ama karından 5. Haftadan itibaren vajinal ultrasonu da tavsiye etmiyorlar
BHalken her doktora soruyorum. En son yine sordum.Halk arasında zararlı deniyor. Doktorlar zararsız görüyor.vajinalde bilimsel olarak kanitlanan bi zarar yokmus oyle okudum gitmisken goruyum istiyorum ya
testi ac birkac damla su damlat canim cizgi silinirse hamilelik yokturEki Görüntüle 2624366
kızlar bugün gebelik testi yaptım. Sanki bana test bozuk gibi geldi. Sizde bir bakabilir misiniz
Galiba bozuk gibi. Benim testim böyle çıksa itibar etmezdimEki Görüntüle 2624366
kızlar bugün gebelik testi yaptım. Sanki bana test bozuk gibi geldi. Sizde bir bakabilir misiniz
Off baya sıkıntılı olmuş senin inşallajh olurum hemen yaBenimde kanama tam başlamadı gittim doktoruma doğumhane de altdan hap koydular iğne vurdular kanama çoğaldı ama uzun sürdü 15 gün sonra adet başlamadı 40 gün doktora gittim adet olmam için alaç verdi
En iyisi pazartesini beklemek zaten hasta olmazsam o zamana kadar tekrar test yaparım beklemek çok zortesti ac birkac damla su damlat canim cizgi silinirse hamilelik yoktur
Galiba bozuk gibi. Benim testim böyle çıksa itibar etmezdim
Off şimdi bitti benimde temizlik öldüm öldümDene canım ben de internette görmüştüm bi arkadaşım denedi akşamına regli sökülmüş bastırır şekilde dene bakalım ben de hala temizlik yapıyorum 5 saat oldu ☹