Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ben 3 tane daha gebelik testi aldim eve gelirken koyulasmayi takip ediyim diye simdi yaptim birini 2sinide cuma ve pazar yapiyim diyorum. Simdi sizlere sorum su koyulasmaz da siliklesme olursa bu beta hcg dustu anlamina gelir dimi? Ya da bi oneriniz var mi ne yapiyim?

kizlar ben 3 tane daha gebelik testi aldim eve gelirken koyulasmayi takip ediyim diye simdi yaptim birini 2sinide cuma ve pazar yapiyim diyorum. Simdi sizlere sorum su koyulasmaz da siliklesme olursa bu beta hcg dustu anlamina gelir dimi? Ya da bi oneriniz var mi ne yapiyim?
Evet kuzum ben hastaneye gitmeden 1 gece önce yaptığımda çizgi çıkmamıştı ☹️ zaten sonraki gün kanama başlamıştı beta yüksekse koyu çıkar test

Evet kuzum ben hastaneye gitmeden 1 gece önce yaptığımda çizgi çıkmamıştı ☹ zaten sonraki gün kanama başlamıştı beta yüksekse koyu çıkar test
bak bugunku testimide atiyim baya belirginlesmis ilk idrar olmamasina ragmen
8578F649-9748-4E64-9505-CB2D93B41F16.jpeg

Peki normal hayata hemen döndün mü canım ilişki konusunda falan doktora sordumda pek bilgilendğrme yapmadı o yüzden biraz soru işratleei var
Benim doktorum korunma dedi sonrası zaten ben hafif atlattık Ağrı da olması regli tarihim de diğer aylar değişmedi .folik asit hemen başladım sonrası beslenme . Bir kez yaşanan kimsayallarda pek ciddiye alınmıyor canım

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
ATAMIZA VE SİLAH ARKADAŞLARINA SELAM OLSUN!
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Cumhuriyetimiz, Egemenliğimiz ilelebet payidar olsun 🙏
"Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir"
Mustafa Kemal Atatürk

Benim doktorum korunma dedi sonrası zaten ben hafif atlattık Ağrı da olması regli tarihim de diğer aylar değişmedi .folik asit hemen başladım sonrası beslenme . Bir kez yaşanan kimsayallarda pek ciddiye alınmıyor canım
İyi canım çok şükür atlatmışsın. Benim zaten normalde de adetim düzensizdi ama bakalım yarın adet günüm çok hafif kahverengi akıntım geldi az önce inşallah olurum bende ya bi de ben normalde sigara kullanıyodum hiç içmesem keşke ama acaba şimdi içebilir miyim

X