Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi pazartesini beklemek zaten hasta olmazsam o zamana kadar tekrar test yaparım beklemek çok zor
Evet zor canım ama emin ol daha güvenilir olduğu için daha sevindirici. Ben sabrettim 1 hafta gecikince yaptım. Gecikmen var mı şu an?

Evet zor canım ama emin ol daha güvenilir olduğu için daha sevindirici. Ben sabrettim 1 hafta gecikince yaptım. Gecikmen var mı şu an?
Gecikmem var mı bilmiyorum kimyasaldan sonra bir ay hasta oldum düzensizdi bu ay ne zaman olurum hiç bilmiyorum Ama bugün 35. Gün

Gecikmem var mı bilmiyorum kimyasaldan sonra bir ay hasta oldum düzensizdi bu ay ne zaman olurum hiç bilmiyorum Ama bugün 35. Gün
Kimyasaldan önce düzenli miydi? Mesela bende tüp bebek tedavisinde düzensizleştim ama sonra normale döndü. Eğer öncesi normalse o günü baz al derim.

Kimyasaldan önce düzenli miydi? Mesela bende tüp bebek tedavisinde düzensizleştim ama sonra normale döndü. Eğer öncesi normalse o günü baz al derim.
Öncesinde düzenliydi 32 veya 33. Gün hasta olurdum ama kimyasaldan sonraki hastalığım 40. Gün oldu. Şimdide 35. Gün öyle saçma bir döngüdeyim anlayacagın

Öncesinde düzenliydi 32 veya 33. Gün hasta olurdum ama kimyasaldan sonraki hastalığım 40. Gün oldu. Şimdide 35. Gün öyle saçma bir döngüdeyim anlayacagın
Evet canım yaa düzensizlik çok sinir bozucuydu benim içinde. Hiç alışkın olmadığım için. Ama normal günün geçmiş bu ay normale döneceğini düşünürsek. Pazartesiyi beklemen daha iyi 40 ihtimali de ortadan kalkar. Allah gönlüne göre versin InşAllah mübarek günlerin hürmetine

Sağolsun benimki o konularda yardımcı oluyor bazen keyfi varsa yerleri o sildi yemeğide o yapıcak hahahah
Benimki de yapıyor geçen hafta biz bütün evi kaldırdık 3 gün temizlik yaptıkccamları falan sildirdim eşime bu hafta yine temizlik yaparken görse beni kafayı mı yedin der yaptırtmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…