Evet zor canım ama emin ol daha güvenilir olduğu için daha sevindirici. Ben sabrettim 1 hafta gecikince yaptım. Gecikmen var mı şu an?En iyisi pazartesini beklemek zaten hasta olmazsam o zamana kadar tekrar test yaparım beklemek çok zor
Gecikmem var mı bilmiyorum kimyasaldan sonra bir ay hasta oldum düzensizdi bu ay ne zaman olurum hiç bilmiyorumEvet zor canım ama emin ol daha güvenilir olduğu için daha sevindirici. Ben sabrettim 1 hafta gecikince yaptım. Gecikmen var mı şu an?
Kimyasaldan önce düzenli miydi? Mesela bende tüp bebek tedavisinde düzensizleştim ama sonra normale döndü. Eğer öncesi normalse o günü baz al derim.Gecikmem var mı bilmiyorum kimyasaldan sonra bir ay hasta oldum düzensizdi bu ay ne zaman olurum hiç bilmiyorumAma bugün 35. Gün
Öncesinde düzenliydi 32 veya 33. Gün hasta olurdum ama kimyasaldan sonraki hastalığım 40. Gün oldu. Şimdide 35. Gün öyle saçma bir döngüdeyim anlayacagınKimyasaldan önce düzenli miydi? Mesela bende tüp bebek tedavisinde düzensizleştim ama sonra normale döndü. Eğer öncesi normalse o günü baz al derim.
Evet canım yaa düzensizlik çok sinir bozucuydu benim içinde. Hiç alışkın olmadığım için. Ama normal günün geçmiş bu ay normale döneceğini düşünürsek. Pazartesiyi beklemen daha iyi 40 ihtimali de ortadan kalkar. Allah gönlüne göre versin InşAllah mübarek günlerin hürmetineÖncesinde düzenliydi 32 veya 33. Gün hasta olurdum ama kimyasaldan sonraki hastalığım 40. Gün oldu. Şimdide 35. Gün öyle saçma bir döngüdeyim anlayacagın
Test bozuk gibi kuzumEki Görüntüle 2624366
kızlar bugün gebelik testi yaptım. Sanki bana test bozuk gibi geldi. Sizde bir bakabilir misiniz
Aa onu bilmiyorum bak canım o zaman doktor sakınca görmezse bi baksın kuzu seni de için rahat etmiş olurvajinalde bilimsel olarak kanitlanan bi zarar yokmus oyle okudum gitmisken goruyum istiyorum ya
Kek yapacaktım ona bile enerjim kalmadı yemek yedim oturdum kaldım eşim de yok bugün o olsa bu kadar yapamazdımOff şimdi bitti benimde temizlik öldüm öldüm
Sağolsun benimki o konularda yardımcı oluyor bazen keyfi varsaKek yapacaktım ona bile enerjim kalmadı yemek yedim oturdum kaldım eşim de yok bugün o olsa bu kadar yapamazdım
Banada öyle geldi canım hayırlısı artıkTest bozuk gibi kuzum
Benimki de yapıyor geçen hafta biz bütün evi kaldırdık 3 gün temizlik yaptıkccamları falan sildirdim eşime bu hafta yine temizlik yaparken görse beni kafayı mı yedin der yaptırtmazdıSağolsun benimki o konularda yardımcı oluyor bazen keyfi varsayerleri o sildi yemeğide o yapıcak hahahah
Hahahha iyi iyi maşllah eşten yana şanslıyızBenimki de yapıyor geçen hafta biz bütün evi kaldırdık 3 gün temizlik yaptıkccamları falan sildirdim eşime bu hafta yine temizlik yaparken görse beni kafayı mı yedin der yaptırtmazdı
Çok şükür canım ben çalıştığım için tek başıma yetişemiyorum eşim yardımcı olmasa çok zor olurduHahahha iyi iyi maşllah eşten yana şanslıyız
Haklısın valla ben evlendikten sonra çalışmadım ama ona ragmen bile zor çalışırken çok daha zorÇok şükür canım ben çalıştığım için tek başıma yetişemiyorum eşim yardımcı olmasa çok zor olurdu
Evet canım hem de çok zorHaklısın valla ben evlendikten sonra çalışmadım ama ona ragmen bile zor çalışırken çok daha zor
Allah kolaylık versin canım anne olunca daha zor olcak ama o zamanDa hayat daha çekilebilir olcakEvet canım hem de çok zor
Anne olalım da her şey hallolurAllah kolaylık versin canım anne olunca daha zor olcak ama o zamanDa hayat daha çekilebilir olcak