- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
Peki normal hayata hemen döndün mü canım ilişki konusunda falan doktora sordumda pek bilgilendğrme yapmadı o yüzden biraz soru işratleei varKişiden kişiye değişir canım ben tam gününde regli oldum mesela zaten 2 gün kala öğrenmiştim
Beta 10 Lara düşünce regl başlıyor canım 1 2 güne olursun kahverengi leke geliyor muKızlar kimyasal gebelikten kaç gün sonra adet olurum acaba
Kanaman bittikten sonra korunmadan devam edebilirsin canımPeki normal hayata hemen döndün mü canım ilişki konusunda falan doktora sordumda pek bilgilendğrme yapmadı o yüzden biraz soru işratleei var
İki gündür geliyordu ama bugün hiç gelmediiBeta 10 Lara düşünce regl başlıyor canım 1 2 güne olursun kahverengi leke geliyor mu
Tamam canım teşekkrlerKanaman bittikten sonra korunmadan devam edebilirsin canım
Başlar o zaman canım geliyor kanama benim de öyle olmuştuİki gündür geliyordu ama bugün hiç gelmedii
Tamam canım çok sağolBaşlar o zaman canım geliyor kanama benim de öyle olmuştu
Evet kuzum ben hastaneye gitmeden 1 gece önce yaptığımda çizgi çıkmamıştıkizlar ben 3 tane daha gebelik testi aldim eve gelirken koyulasmayi takip ediyim diye simdi yaptim birini 2sinide cuma ve pazar yapiyim diyorum. Simdi sizlere sorum su koyulasmaz da siliklesme olursa bu beta hcg dustu anlamina gelir dimi? Ya da bi oneriniz var mi ne yapiyim?
bak bugunku testimide atiyim baya belirginlesmis ilk idrar olmamasina ragmenEvet kuzum ben hastaneye gitmeden 1 gece önce yaptığımda çizgi çıkmamıştı ☹ zaten sonraki gün kanama başlamıştı beta yüksekse koyu çıkar test
Aynen kuzum çok güzel bence ben hiç bu kadar belirgin çizgi göremedim hep silikti senin değerin yüksek demek kibak bugunku testimide atiyim baya belirginlesmis ilk idrar olmamasina ragmen
Eki Görüntüle 2624065
aslinda adet de gecmedi daha ama ona ragmen cok belirginAynen kuzum çok güzel bence ben hiç bu kadar belirgin çizgi göremedim hep silikti senin değerin yüksek demek ki
Benim doktorum korunma dedi sonrası zaten ben hafif atlattık Ağrı da olması regli tarihim de diğer aylar değişmedi .folik asit hemen başladım sonrası beslenme . Bir kez yaşanan kimsayallarda pek ciddiye alınmıyor canımPeki normal hayata hemen döndün mü canım ilişki konusunda falan doktora sordumda pek bilgilendğrme yapmadı o yüzden biraz soru işratleei var
Adet geçmeden bu kadar belirgin olması çok iyi ya ilk kez bu kadar netini gördün hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider arkadaşımaslinda adet de gecmedi daha ama ona ragmen cok belirgin
Maşallah maşallahaslinda adet de gecmedi daha ama ona ragmen cok belirgin
cok tesekkur ederim insallah. Darisi tum evlat isteyenlerin basinaAdet geçmeden bu kadar belirgin olması çok iyi ya ilk kez bu kadar netini gördün hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider arkadaşım
olacak olacakMaşallah maşallahdarısı başımaaaa
İyi canım çok şükür atlatmışsın. Benim zaten normalde de adetim düzensizdi ama bakalım yarın adet günüm çok hafif kahverengi akıntım geldi az önce inşallah olurum bende ya bi de ben normalde sigara kullanıyodum hiç içmesem keşke ama acaba şimdi içebilir miyimBenim doktorum korunma dedi sonrası zaten ben hafif atlattık Ağrı da olması regli tarihim de diğer aylar değişmedi .folik asit hemen başladım sonrası beslenme . Bir kez yaşanan kimsayallarda pek ciddiye alınmıyor canım
İyi canım çok şükür atlatmışsın. Benim zaten normalde de adetim düzensizdi ama bakalım yarın adet günüm çok hafif kahverengi akıntım geldi az önce inşallah olurum bende ya bi de ben normalde sigara kullanıyodum hiç içmesem keşke ama acaba şimdi içebilir miyim