Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deryakckn Deryakckn senin tavsiye ettigin dr.dan sali gunune randevu aldim☺️

Aa ilk defa duydum deniyim bakiyim. Valla bugünde baya yordum kendimi temizlik yaptım cam mam sildimm 😬
Dene canım ben de internette görmüştüm bi arkadaşım denedi akşamına regli sökülmüş bastırır şekilde dene bakalım ben de hala temizlik yapıyorum 5 saat oldu ☹️

Dene canım ben de internette görmüştüm bi arkadaşım denedi akşamına regli sökülmüş bastırır şekilde dene bakalım ben de hala temizlik yapıyorum 5 saat oldu
fazla yorma kendini bugunlerde☺️

Yok canım iki gündür leke geliyodu bugün hiç gelmedi ondan kafam karıltı zaten. Daha on gün olmadı
Benimde kanama tam başlamadı gittim doktoruma doğumhane de altdan hap koydular iğne vurdular kanama çoğaldı ama uzun sürdü 15 gün sonra adet başlamadı 40 gün doktora gittim adet olmam için alaç verdi

Vajinal ultrason ile görülebilir canım ama karından 5. Haftadan itibaren vajinal ultrasonu da tavsiye etmiyorlar
vajinalde bilimsel olarak kanitlanan bi zarar yokmus oyle okudum gitmisken goruyum istiyorum ya🙈

image.jpg

kızlar bugün gebelik testi yaptım. Sanki bana test bozuk gibi geldi. Sizde bir bakabilir misiniz

Benimde kanama tam başlamadı gittim doktoruma doğumhane de altdan hap koydular iğne vurdular kanama çoğaldı ama uzun sürdü 15 gün sonra adet başlamadı 40 gün doktora gittim adet olmam için alaç verdi
Off baya sıkıntılı olmuş senin inşallajh olurum hemen ya

X