Pıhtılaşma eğilimi o şekilde belli oluyor muKanının pıhtılaşma eğilimi varsa doktora da gitseydin keşke belki iğne verirdi kan sulandırıcı bencede acile kan vermiş olsaydın bu kadar uğraşmazdın özel hastaneler boş doğru düzgün hasta yok polikliniklerde
bahane uyduruyor pihtilasmayla alakasi yok aspirin iciyorum 1 aydir ne pihtilasmasi olacak devlete isin dusmesin zatenKanının pıhtılaşma eğilimi varsa doktora da gitseydin keşke belki iğne verirdi kan sulandırıcı bencede acile kan vermiş olsaydın bu kadar uğraşmazdın özel hastaneler boş doğru düzgün hasta yok polikliniklerde
Kısa sürede kan pıhtılaşma olursa eğilimi var demekki ama nekadar beklettiler en iyi sonuç genetikte çıkarPıhtılaşma eğilimi o şekilde belli oluyor mu
O da olabilir canım ya valla bu yüzden hep özele gidiyorum benim de tahlillerimi eksik yapmışlarbahane uyduruyor pihtilasmayla alakasi yok aspirin iciyorum 1 aydir ne pihtilasmasi olacak devlete isin dusmesin zaten
Doğru düzgün yapmıyorlar doğru diyorsunbahane uyduruyor pihtilasmayla alakasi yok aspirin iciyorum 1 aydir ne pihtilasmasi olacak devlete isin dusmesin zaten
Geçmiş olsun canım beta düşüyorsa ve Kanaman başladıysa dış gebelik değildir korkma, üzülme aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kişi var ki 1 ay önce kimyasal yaşayıp şuan hamile olan kişiler var sonraki gebeleğini etkilicek bi durum değilKızlar bugün kimyasal gebeşik geçirdiğimi öğrendim çok üGünüm ve çok korkuyorum dış gebelik olabilmesinden
Daha yeni öğrendim kimyasal olduğunu cnm. İki gün önce 31di bugün 34 olmuş değerim. Doktor iki üç güne adet olursun dedi ama ben cok korkuyorum inşallah dış gebelik falan olmazGeçmiş olsun canım beta düşüyorsa ve Kanaman başladıysa dış gebelik değildir korkma, üzülme aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kişi var ki 1 ay önce kimyasal yaşayıp şuan hamile olan kişiler var sonraki gebeleğini etkilicek bi durum değil
hastaneye gitmeme esim izin vermedi pazartesiyi bekleyelim diyorYasak gelse de randevu alırsan kadın doğuma yanında kimliğin ve randevunu gösteren sms ile gidebiliyorsun hastaneye ya da acilen giriş yap reglim gecikti 5 gün de kan ver reglim gecikti demeyince kadın doğuma gelin diyorlartugcekb
Canım özeller çok tenha aslında maske eldiven gidip 2 dk da halledersiniz sağlık ocakları daha pis geliyor banahastaneye gitmeme esim izin vermedi pazartesiyi bekleyelim diyor
pazartesi tekrar kan verip bi ne kadar düşmüş gözlemleDaha yeni öğrendim kimyasal olduğunu cnm. İki gün önce 31di bugün 34 olmuş değerim. Doktor iki üç güne adet olursun dedi ama ben cok korkuyorum inşallah dış gebelik falan olmaz
İnşallah canım hayırlısı olsun bakıca artık dua edinpazartesi tekrar kan verip bi ne kadar düşmüş gözlemle ☹ dış gebelikte değerler bu kadar sağlıksız değil normal gebelik gibi yükseliyormuş değildir yüzde 90
ikna edemiyorum malesefCanım özeller çok tenha aslında maske eldiven gidip 2 dk da halledersiniz sağlık ocakları daha pis geliyor bana
Pazartesi ye kadar nasıl beklicenikna edemiyorum malesef
vermicem kese gorunene kadar beklicemPazartesi ye kadar nasıl beklicenven heyecandan duramazdım
vermicem kese gorunene kadar beklicem
En mantıklısı aslında biliyo musun ben de bunu düşünüyo değilimvermicem kese gorunene kadar beklicem