Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma eğilimi o şekilde belli oluyor mu

bahane uyduruyor pihtilasmayla alakasi yok aspirin iciyorum 1 aydir ne pihtilasmasi olacak devlete isin dusmesin zaten

Kızlar bugün kimyasal gebeşik geçirdiğimi öğrendim çok üGünüm ve çok korkuyorum dış gebelik olabilmesinden

Yasak gelse de randevu alırsan kadın doğuma yanında kimliğin ve randevunu gösteren sms ile gidebiliyorsun hastaneye ya da acilen giriş yap reglim gecikti 5 gün de ilaç kullanıyorum de kan ver reglim gecikti demeyince kadın doğuma gelin diyorlar yarın sonucunu öğrenmiş olursun tugcekb

Kızlar bugün kimyasal gebeşik geçirdiğimi öğrendim çok üGünüm ve çok korkuyorum dış gebelik olabilmesinden
Geçmiş olsun canım beta düşüyorsa ve Kanaman başladıysa dış gebelik değildir korkma, üzülme aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kişi var ki 1 ay önce kimyasal yaşayıp şuan hamile olan kişiler var sonraki gebeleğini etkilicek bi durum değil

Daha yeni öğrendim kimyasal olduğunu cnm. İki gün önce 31di bugün 34 olmuş değerim. Doktor iki üç güne adet olursun dedi ama ben cok korkuyorum inşallah dış gebelik falan olmaz

hastaneye gitmeme esim izin vermedi pazartesiyi bekleyelim diyor

Daha yeni öğrendim kimyasal olduğunu cnm. İki gün önce 31di bugün 34 olmuş değerim. Doktor iki üç güne adet olursun dedi ama ben cok korkuyorum inşallah dış gebelik falan olmaz
pazartesi tekrar kan verip bi ne kadar düşmüş gözlemle dış gebelikte değerler bu kadar sağlıksız değil normal gebelik gibi yükseliyormuş değildir yüzde 90

Kızlar bu ay sonu tam 3 ay olacak folik asit kullandığım ve henüz bir gebelik yok ben buna devam etmeli miyim ? Ya bugün doktora gittim doktor stresten yoğunluktan 10 dk içinde yolladı beni sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…