Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de öyle başladı kahverengi akıntı sonrası ertesi gün kanama başladı . Benimde de malesef sigara ile savaşım büyük hangi doktora gitsem ilk dedikleri sigarayı bırak azalttım ama tamamen bırakamıyorum. Keşke hiç içmesek ama şu an öyle çok istediysen malum durumla ilgili bir sorun yaşamazsın . Ablamın doktoru hamileyken bile ona günde 3 taneye kadar dayanamazsan iç bari dedi

Bende de öyle başladı kahverengi akıntı sonrası ertesi gün kanama başladı . Benimde de malesef sigara ile savaşım büyük hangi doktora gitsem ilk dedikleri sigarayı bırak azalttım ama tamamen bırakamıyorum. Keşke hiç içmesek ama şu an öyle çok istediysen malum durumla ilgili bir sorun yaşamazsın . Ablamın doktoru hamileyken bile ona günde 3 taneye kadar dayanamazsan iç bari dedi
Yani hamilelikte içmem bi tane bile ama şuan hamileliğim iptal maalesef :KK43: o yüzden içsem mi dedimm hani bu kimyasal gebelikle alakalı bi sorun çıkarır mı

Kanama başladı ve Senin değer zaten düşüyor tatlım regli bitimi betan da sıfırlanacak ..yani değerimin düştüğünü gördüğüm an bir Sigara yaktım🤔 ama mesela bende senin gibi gebelik devam ettiği müddetçe hiç içmedim ☺️

Kanama başladı ve Senin değer zaten düşüyor tatlım regli bitimi betan da sıfırlanacak ..yani değerimin düştüğünü gördüğüm an bir Sigara yaktım🤔 ama mesela bende senin gibi gebelik devam ettiği müddetçe hiç içmedim ☺
Valla hiç içmesek keşke ya ama iştee kafasıZlık ediyoruz. İnşallah bırakmayı nasip eder rabbim. Zaten hamile kalsam tekrar noo bidaha içmicem😁

Valla hiç içmesek keşke ya ama iştee kafasıZlık ediyoruz. İnşallah bırakmayı nasip eder rabbim. Zaten hamile kalsam tekrar noo bidaha içmicem😁
Kesinlikle benim eşim içmiyor ve nefret ediyor beni de engelleyecek tek şey bebek diyorum ama ona sahip olabilmek için bırakmak lazım kimyasaldan sonra anladım inandım umarım başarırız 😉

gunaydinnn canlarrr. Bayramimiz kutlu olsuuunnn🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Ya kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?

Ya kızlar bişey kafama takılıyor. Şimdi kimyasal gebelikti iki gündür kahverengi leke geliyodu bendem bugün gelmedi hiç eğer akşama kadar gelmezse dula girip temizlenip yarın oruc tutabilir miyim ?
Valla kuzum sahurunu yap niyetlenme hemen istersen bi gidişata göre bakarsın ama o kanama başlar bugün yarın

X