- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Aynen öyle canım Benim de öyle oldu ertesi gün silik çıktı o günü de değerlendirdik sonra bir gün ara verip tekrar olduk bilgineKızlar Ovülasyon testim bugün silik artık çatlamış galiba di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım Benim de öyle oldu ertesi gün silik çıktı o günü de değerlendirdik sonra bir gün ara verip tekrar olduk bilgineKızlar Ovülasyon testim bugün silik artık çatlamış galiba di mi
Evt canım artık testi bırakabilirsin yarından sonra beklemeye geçiceksinKızlar Ovülasyon testim bugün silik artık çatlamış galiba di mi
Folik asite devam et bence canım bi zararı olacağını sanmıyorum ben de o zaman bugünü ve cumayı değerlendireyimAynen öyle canım Benim de öyle oldu ertesi gün silik çıktı o günü de değerlendirdik sonra bir gün ara verip tekrar olduk bilgine
Heyecanlı bekleyişşşşEvt canım artık testi bırakabilirsin yarından sonra beklemeye geçiceksin
Yok canım fiziki bir belirti olmuyor kansızlık demir eksikliğin vardır belkiCanım sen de pıhtılaşma nın fiziki olarak belirtisi var mı hiç ben bayıldığımda dizlerimi mermere vurmuşum iki dizim de karaya dönük mor resmen Deryakckn
Aynen ya beklemek çok zor eniyisi düşünmemeye çalışmak en sona ben kaldım sanırım daha yumurtlama bipe göremedimHeyecanlı bekleyişşşş
Ben bunun erkeklerle alakası yok diye biliyorum. Yani şöyle kadındanda erkektende olabilir ayırmanın bş anlamı yokmuş yaniya Bu kimyasal gebelik olayı erkekle ilgiliyse sadece sperm yetersizse aslında bizde hiç sorun yoksa
Doktor şey demişti 5 parmağının 5 i bir mi eşinde milyonlarca sperm sende bir sürü yumurta var hepsinin kalitesi aynı değil eğer döllenen sperm ya da o ay ki yumurtan sağlıklı değilse gebelik sağlıklı oluşmaz demişti. Ben de bi yerde şunu okudum kimyasal gebelikten sonra vücut daha iyi yumurtalar geliştirmek için uğraşıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuşya Bu kimyasal gebelik olayı erkekle ilgiliyse sadece sperm yetersizse aslında bizde hiç sorun yoksa
Görürsün canım ya acele etme nasılsa elinde testin var o büyük rahatlıkAynen ya beklemek çok zor eniyisi düşünmemeye çalışmak ☺☺en sona ben kaldım sanırım daha yumurtlama bipe göremedim
Kanım normalin üstünde çıktı kuzum onda sıkıntı yok şükür normalde hep düşük çıkardı acaba asprin mi işe yaradı diyorum eşim bile şaşırdı yüksek çıkmasınaYok canım fiziki bir belirti olmuyor kansızlık demir eksikliğin vardır belki
İşte yumurta iyi Ama sperm döllenmeyi başarısız kılabilir mi ben eşimden ziyade hem kendimle ilgileniyorum demem istediğim o .ayırım yapıyorum hep kendinle ilgili olduğunu düşünüpDoktor şey demişti 5 parmağının 5 i bir mi eşinde milyonlarca sperm sende bir sürü yumurta var hepsinin kalitesi aynı değil eğer döllenen sperm ya da o ay ki yumurtan sağlıklı değilse gebelik sağlıklı oluşmaz demişti. Ben de bi yerde şunu okudum kimyasal gebelikten sonra vücut daha iyi yumurtalar geliştirmek için uğraşıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Hadiya süpermiş benşm düşük iğnem vardı doğru düzgün vurdurmadımKanım normalin üstünde çıktı kuzum onda sıkıntı yok şükür normalde hep düşük çıkardı acaba asprin mi işe yaradı diyorum eşim bile şaşırdı yüksek çıkmasına
Evet o testler çok iyiGörürsün canım ya acele etme nasılsa elinde testin var o büyük rahatlık
İşte yumurta iyi Ama sperm döllenmeyi başarısız kılabilir mi ben eşimden ziyade hem kendimle ilgileniyorum demem istediğim o .ayırım yapıyorum hep kendinle ilgili olduğunuDoktor şey demişti 5 parmağının 5 i bir mi eşinde milyonlarca sperm sende bir sürü yumurta var hepsinin kalitesi aynı değil eğer döllenen sperm ya da o ay ki yumurtan sağlıklı değilse gebelik sağlıklı oluşmaz demişti. Ben de bi yerde şunu okudum kimyasal gebelikten sonra vücut daha iyi yumurtalar geliştirmek için uğraşıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Olabilir canım kalitesiz sperm yumurtayı döllerse kimyasal olabiliyor spermiogram çekiliyor sonra spermin dna sına bakılıyor ve sperm morfoloji sine bakılıyor tek sorun bizde değil yaniya Bu kimyasal gebelik olayı erkekle ilgiliyse sadece sperm yetersizse aslında bizde hiç sorun yoksa
Olabilir tabi o da bi ihtimal bu yüzden zaten erkeklerin de kaliteli beslenmesi gerekiyor canımİşte yumurta iyi Ama sperm döllenmeyi başarısız kılabilir mi ben eşimden ziyade hem kendimle ilgileniyorum demem istediğim o .ayırım yapıyorum hep kendinle ilgili olduğunu
Kişiden kişiye değişir canım ben tam gününde regli oldum mesela zaten 2 gün kala öğrenmiştimKızlar kimyasal gebelikten kaç gün sonra adet olurum acaba