kızlarrr salı günü için iş görüşmesine cagırıldım ne konuşucam ne yapıcam bilmiyorumm. Deneyim lazım acilennn hepinizden öneriler bekliyorummm ohaoldumsmile
kozmetik sektörü üzerinde arge pozisyonunda canım bakalım artık inş cok zorlamazlar :) sende sıkma canını bir yerden mutlaka ses gelicek benimde ilk mulakatım olucak yaaa
soruları yazmaya geldim hepimize yardımcı olsun diyeee :)
klasik kendini tanıt sorusu ile başladı.
İngilizcen hangi düzeyde nerede öğrendin?
Stajlarından bahsedermisin?
Ücret beklentin var mı?
Bizim hakkımızda ne biliyorsun? (firmayı arastırıp gitmek gerekiyor.)
Calışma saatlerin esnek mi? akşam 8 9 gibi cıkma ihtimalin olsa ne yapardın?
En son olarakta sormak istediğin bir soru var mı?
benim görüşmem bu kadardı. Eğer olumlu ise 2. görüşmeye çağırıcaklarmış o zamanda kişilik envarteri testi, ingilizce sınavı gibi testler çözdürülcekmiş.
bu arada en son bayramdan önce 2 yere gitmiştim( sonra bir daha arayan olmadı..üff acayip moralim bozuk ya, 1 sene oldu işsizim ,sabrım tükenme noktasında , ne kadar zormuş ya (
bunları bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. umarım yakın zamanda iş bulursun.
bir de şey sorucam. daha önce kozmetikle ilgili bi çalışman-araştırman oldu mu? staj proje seçmeli ders vb.
yani hiç fikir sahibi olmadığımız bir sektörde iş görüşmesine gidersek ne yapıcaz benim kafama bu takılıyor. bi konuda uzmanlaşmadan, dala ayrılmadan mezun oluyoruz. kendimi çok ezik, bilgisiz, tecrübesiz hissediyorum.
hayır yapmamıstım bi bilgim yoktu zaten belirli bir eğitim surecinden gecicez işe alınırsak o nedenle bunuda dert etmiyorum açıkçası :)
Ücret beklentin var mı?
Yeni mezun olduğum için bir beklentim yok kim ne kadar ucret alıyor bilmiyorum. Sizin ayırdığınız bir bütçe vardır yeterli olur diye dusunuyorum dedim.
Bizim hakkımızda ne biliyorsun? (firmayı arastırıp gitmek gerekiyor.)
Arastırmıstım bildiğim herşeyi söyledim
Calışma saatlerin esnek mi? akşam 8 9 gibi cıkma ihtimalin olsa ne yapardın?
Kendimi yararlı hissettiğim sürece geç cıkmak sorun oluşturmaz dedim
En son olarakta sormak istediğin bir soru var mı?
Sizin çalışandan beklentileriniz nelerdir diye sordum
yani gec cıkmak sorun olur mu sorusu hariç diğerlerini arastrmstım kızlar. Bakalım inş ararlar birimizin girmesi diğerlerinede referans olur en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?