evet sölemezler tabii canım :))soruya soruyla karşılık verebilirsin mesela yol yemeği siz mi karşılayacaksınız dersen cevaba göre 1.500falan denebilir. yolu yemeği karşılıyorsa, çok da iyi bir pozisyona başvurmadıysan 1000 diyebilirsin, daha düşük olmaz artık hem sen yüksek yaptın.
hiç deneyimin olmadığı için 2000 yüksek olur dimi?bilmiyorumkismile
biz de teknbik gezi staj vb. nerde kimya mühendisi bulursak maaşını soruyoruz ama kimse söylemiyor!
evet kesinlikle bu şekilde oluyor bana, nedense daha arkadaşlarımla ingilizce mülakat yapan olmamış bu bana özel sanıyordum ben de :)) sırf bana mı bu eziyet diye düşünüyordum..aldıgım duyumlara göre mülakat sırasında birden ingilizce konusuluyormus sendede böyle oldu mu?
ayrıca bende yuksege baslıycam kızlar bu dönem baska bir okul oldu
cnm amerikan kultur var duydun mu bilmiyorum bir tanıdıgım oranın kursuna gitti gercekten baya iyi konusuyor su an bende dioloque gidiyorum oradan da cok memnunum
benim de birkaç tanıdığım amerikan kültüre gidiyor.
hazır ingilizce konusu açılmışken benim de birkaç sorum var. ingilizce seviyenizi ölçme(cv ye yazma) amaçlı sınava girdiniz mi? hangisine girdiniz? toefl en geçerli olanı ama ona girmek istemiyorum.
bir de tatilde çalışmak için kelime listesi falan aradım internette ama bir şey bulamadım. iş hayatına yönelik ya da genel mühendislik terimleri olabilir, ya da yararını gördüğünüz herhangi bir kelime listesi. böyle bir site,ebook vb. önerisi olan var mı? gramer değil de kelime ya da phrase tarzı şeyler.
ben ingilizcenet diye bir site buldum orada da toefl kpds vb. için kelime listeleri alıştırmalar.
ben konusmaya gitmiyorum opperdan basladm kur kur gidiyorum tabi en son kurda konusma agırlıklı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?