kızımız 7 aylıktı ayrılacağım demesi ben 1 gün ailemin yanında kaldım sonra eve geldim 1 hafta bana yapmadığı kalmadı aldatırım seni istemiyorum seni soğudum tiksindim dedi sonra aileleri aradım geldiler bunun ailesi daha da ortalığı alevlendirdi annesi bana çay yapmadın çocuğunu emzirdin gibi salakça sözler söyledi babam da 5 gün ayrı durun düşünün boşanmayın boşanmak olmaz sakinleşin dedi ama bu 5 gün sonra yanında bir komşusu şahit olsun diye geldi ve bitti durmam senle ancak çocuk için dururum ama aldatırım seni dedi senle aynı masada bile yemek yemem dedi ben ne yaptım neden böylesin dedim sevgi bitti bende dedi kızımız şu anda 8 aylık olay çok yeni yani ilk yazıda biraz karışık yazmışım yanlış anlaşıldım işte sonra baba evinden beni bir daha almadı ve bir kadınla görüşürken dayımlara yakalanmış sözde iş arkadaşıymış ama inanmadım hiç beni aldatmaz asla yapmaz dediğim insan bana bunları yaptıbenim evlenirken aldığım eşya ile kendine yeni bir ev tutup hayat kuracaktı bende eşyalarımı aldım o da mecbur ailesinin yanına döndü
kızım için b,le senle aynı evde yaşarım konuşmayız uyumayız dedim kabul ettim yok istemem dedi belli ki hayatında biri var allah büyük ufacık bebeğini karısını bırakanın yanına kalmaz birşey ama işte tüm yaşananlara rağmen bu kalbimden sevgi gitmiyor tam bitti sevmiyorum diyorum görünce içim cızz ediyor erkekler acımasız ben onun ailesinin yaptıklarına katlandım ama o sevgi bitti dedi gitti[/QUOTE]
Canım ben de yeni üyeyim ben de dertliyim. Kusura bakma ama o ş.siz kocan küçücük bebeği kendisini seven karısını nasıl bırakıp gidiyor. Bu kadar kolay mı çoccuğunu karısını bırakıp gitmek sevgim bitti demek. Allah tüm bunun gibi adamların belasını versin. Gittikleri yolda bin beter olsunlar. Biz ne kadar safız hala severiz onları dönmelerini bekleriz. Bizim neden sevgimiz bitmiyor tüm yaptıklarına ragmen. Allah sevgimizi hakedecek insanları çıkarsın karsımıza. Umarım burda yazan yazamayan okuyan herkesin sıkıntısını düzeltsin insallah.
kızım için b,le senle aynı evde yaşarım konuşmayız uyumayız dedim kabul ettim yok istemem dedi belli ki hayatında biri var allah büyük ufacık bebeğini karısını bırakanın yanına kalmaz birşey ama işte tüm yaşananlara rağmen bu kalbimden sevgi gitmiyor tam bitti sevmiyorum diyorum görünce içim cızz ediyor erkekler acımasız ben onun ailesinin yaptıklarına katlandım ama o sevgi bitti dedi gitti[/QUOTE]
Canım ben de yeni üyeyim ben de dertliyim. Kusura bakma ama o ş.siz kocan küçücük bebeği kendisini seven karısını nasıl bırakıp gidiyor. Bu kadar kolay mı çoccuğunu karısını bırakıp gitmek sevgim bitti demek. Allah tüm bunun gibi adamların belasını versin. Gittikleri yolda bin beter olsunlar. Biz ne kadar safız hala severiz onları dönmelerini bekleriz. Bizim neden sevgimiz bitmiyor tüm yaptıklarına ragmen. Allah sevgimizi hakedecek insanları çıkarsın karsımıza. Umarım burda yazan yazamayan okuyan herkesin sıkıntısını düzeltsin insallah.