- 10 Ocak 2015
- 277
- 152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozel bi durum olur tabi o zaman anlarim.size ornek veriyim nafakasini ayin 1inde yatirmasi gerekio isci oldugu icin bazen gecikiyo para yatana kadar hergun ariyo. Bi yere gezmeye gittiginde erkek arkadasimi arayip gelip bizi al demis.bende dayanamadim numarasini aldim aradim dedim cocuk disinda mesaj atip aramazsan sevinirim.neyse bu canim cicim baya yakin davrandi bende kibarca uyardim aramamasi konusunda.cunku yuz buldukca civicak bi tip
Ömür boyu böyle yasayacagina ayrıl işin türk filimlerine dönmesin benceErkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Gercekten beni anlayan biriyle konusmaya ihtiyacim vardi.cocugu ben 6 aydir taniyorum bazen onlardan cok dusunuyorum hatta ilk bosandigini ogrendigimde beni birak git baris cocugun icin dedim o da asla sen olsanda olmasanda barismam dedi.cocugu doktora tabiki goturcek ben kontrole niye arabayla goturmedin diye kizdim o da gunduz evde gotursun dedi.benim derdim evleri yakin cocugu istedigi zaman alabiliyo ve her defasinda erkek arkadasim onu goruyo bazen benden cok goruyo. Onemli bigun olur tabiki gorcekler birbirlerini. Kadin erkek arkadasimi aldatmis ve oyle bosanmislar zaten gorucu usulu evlenmisler. Kadin cok yilisik bi kere benim yanimda yolda karsilastilar dibine kadar gordi cocugu verip geri cekilmeedi.ben erkek arkadasima guveniyorum ama karsi tarafa guvenmiyorum hersey beklerim ondan.
Kusura bakmayın ama kendinizi bir çocuktan daha değerli mi görüyorsunuz?Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Yanlış yoldasınız. Bosanmış olsalar bile ortak bir sorumlulukları var yani çocukları var. Düşman olmalarını beklemeniz anlamsız. Herhalükarda konuşmak durumundalar, sağlıklı bir birey yetistirmek adına. Bunu kaldiramayacaksanız ayrılın. O çocuğa zarar vermeyin vebalini almayın yazık.Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.