Kimsesi olmayanlar ameliyat gibi durumlarda ne yapıyor ?

Taksi var, ambulans var.bence bu tarz durumlarda yanınızdaki kişi pek bir işe yaramıyor.kucaklayıp mi götürecek sanki? Anca bir koluna girer.canını sıkmaya değmez.

Arkadaşım ( benim için annemin dogurmadığı kızkardeş/abla) ameliyat oldu.10 kardeş bir sürü yenge enişte yeğen 2 tane bekar kendi oğlu ve kocası vardı ama refakatçisi bendim.
Yarının ne getireceğini kimse bilemez.
Bu arada geçmiş olsun.

Onlar da abartmiş.yedek refakatçi mi tutacaksınız başınızda? Siz oyundan çıkınca o mu girecek? Saçmalamışlar.
24saat 11 gün boyunca tek kışının refakatçı olması zor. Paralı refakatçılar da nöbetleşiyorlar aralarında. Akrabası olanlar da iki gün biri kalıyorsa bir gün de bir başka akraba kalıyor. Özellerde sorun değil, refakatçı yatağı falan var ama Devlet hastanesiydi bir odada 6 hasta vardı ve refakatçı yatağı zaten yok. Gerçekten oturacak bir sandalye bulmak bile meseleydi. Ben artık uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başlamıştım. Bir gün koridordayken baktım koridorda cam var ve geçemiyorum, kaldım öyle, yanımdan geçen insanlar vardı "bunlar nasıl geçiyor ya" falan demiştim. "Hasta mı oldun hasta mı baktın?" derler ya, hasta öyle yatıyor oh mis.

Kan bağı denen şeye bu kadar anlam yüklemeyin. Çok kardeş olup birbirinin mahallesinden geçmeyen insanlar var. Yakın bir arkadaş da böyle konularda destekçi olabilir

Boyle dusunmeyin. Yasiniz kac bilmiyorum ama evleneceksiniz nasipse, esiniz cocuklariniz olacak. Arkadaşlariniz vardir. Belki kotu gunde iyi gunde diyerek guvendiginiz dostunuz simdilik yoksa bir gun olacaktir. Bunlari dusunmeyin bence. Hayat kimbilir ne surprizler barindiriyordur daha sizin icin.
Benim kizimda tek cocuk. Bazen bende kizim icin sizin gibi düşünüyorum ve size yazdiklarimla rahatliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…