Kimsenin Çeyizinde Bundan Yoktur ;))

O danteli ancak bir türk kadını yapar zaten alkisalkisalkis su saatinin ve elektirik kutusunun üstüne bile dantel ören bir millet olarak bunu görünce çokda şaşırmadım.

tam benlik başlık koyacak çok şey var buraya :hulya:
ve işte başlıyorum:teytey:

Eklentiler

• $elta.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 66
koptum ya ağda ısıtıcısı sırnaşık şey çukulata makinesi ama süper fikir ağdada ısıtılır :lepi:

kaydirigubbakcemile3
benzettim agda ısıtıcısına ..bide o cıkmıs ya dedim heralde kucuk bir hazne var odur
olsun cok amaclı kullanırsın canım:roflol:

http://img240.yukle.tc/images/1084a.jpg -tatlicadiarzu-

Kızlaaar :jeyyar: çeyizlerinizde bundan yoksa eksik demektir (miş) :ecrin_bebek: direk resmi eklemedim, inş bunu eklemem de ters kaçmaz :tomato::tomato:

bu ne kııı kaydirigubbakcemile3 kullanmadığımız zamanlarda üstünü örtmek için mi aklinialirimsmile

inanmıyoruuuum. dantel işi bu kadar ilerledi demek. ayıp ya öle bişe de bilemiyorum yanii neyse hehee aaaaa şaşırdım ilk defa görüorum şakamı acaba gerçekmi

şaka mı bende bilmiyorum ama işin esprisidir bence damacana için örülmüş ancak yanlış ellerde yanlış fikirlere sebep olmuş zavallı bi dantelcik :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…