Her şeyi yenilemek istiyorum

Ona da üşenir oldum ben çalışırken evim temiz ve düzenliydi bit program içindeydim artık hergün vileda kovası ortada herkes beceriyor belki ben beceremedim ev hanımlığını beceriksiz de değilim ama temizlik dışında pek bir şey sarmıyor beni
Temizlik, yemek dışında evin çok büyük bir işi olmuyor.

Ben bazen üşene üşene de olsa dışarı çıkıyorum, tavsiye ederim.

9 senelik evliyim 8 kere taşındım eşyalarımın maşallahı var. Siz naptınız bacım da 3 yılda eşyalar değişecek hale geldi.
Çoğu taşınmada sadece babam vardı ve annem de diğer evde beklerdi eşim hep görevdeydi ve ben de hep çok taşı binadan ucuz nakliyeci bulup evi taşıttım 😅mobilyalar İstikbal ama bana dayanamadı.

Temizlik, yemek dışında evin çok büyük bir işi olmuyor.

Ben bazen üşene üşene de olsa dışarı çıkıyorum, tavsiye ederim.
Yemek olayı can alıyor ve eşim aşırı yemek konusunda hassas gerçi alıştı bana ama sorun yine de 😅

Eşim dışında her şeyi yenilemek istiyorum . Üç yıllık bir evliliğimiz var ve taşınmaktan eşyalar harap oldu hepsinden soğudum işin kötü yanı ev kira yani istediğim dekorasyonu yapamıyorum asla kimseye özenip hayatını kıyaslayan biri değilim zaten bu kadar kısa sürede eşya değişen de yok çevremde neyse eşyalara bakıyorum şuan bile trend olan bir tarzı var özellikle ölene kadar kullancak gibi almışım resmen . Arabamız var 750 bin yapıyor kenarda da 100 bin anca zaten şuan eşim tek maaşla ev geçindiriyor şuan iş bulamıyorum bulsam anca birikim yapabiliyoruz ve en kötüsü bu kadar yapabildik düğün eşya derken hepsini biz karşıladık zaten düğünde takı da takılmadı pandemiye denk geldik anlayacağınız her şey zerresine kadar alın teri ile yapılan ama anca elimizden gelen bu yani bu bütçe ile ev de alamayız ben de istiyorum bari Mutlu olayım eşim istiyor birikim yapalım bu konuda ısrarcı olsam tamam der ama yine eşya borcu ödemek istemiyorum istediğimi de şuan alamıyorum .Bir an da maddi olarak çöküşe gürdük gibi oldu birkaç aya toplu para alırız o da max 100 bin eder . Onu da yine kenara atarız derken hiçbir sosyal yaşantımız kalmadı evden çıksan para gidiyor çıkmasan psikolojin bozuluyor . Allah yeni evlenenlere yardım etsin 🤲💐
Bu his insanı kötü bir yere götürüyo

Bu his insanı kötü bir yere götürüyo
Allah korusun ne tarafa doğru giderm 😅 benim durum tamamen kararsızlık sanırım elde 850 bin TL bütçe ile ev alamayız kiralık eve de bir şey yapamıyorum üstüne şuan işsizim ve bilmediğim bir muhitteyim işin kötüsü sevmediğim bir muhit tek iyi yanı eşim sıkıcı değil Yorgun olsun gezer ama benim de çalışmam lazım ki benim de yorulmam lazım evde sıcak basıyor bana artık

Evde esya varken hemde 3 yillik eşya borcuna mi girilir ustelik hala kiradasiniz ee yine tasinsaniz bozulmayacaklar mi?
Gidin illa borca girecekseniz esinizle anilar biriktireceginiz biseyler yapin bari yazik emeğe zorluk icindesiniz

11yillik evliyim salon koltuklarını attırıp da yenisini aldiramiyorum/aldirmiyorum. çalışıyorum eşim de çalışıyor. evim de arabamda bankada param da var. onun yerine senede en az 5 kez iller arası tatile çıkıyorum. bunlar aile ziyareti tur gezisi ve otel tatili olarak planlanıyor. bosverin eşyayı ya. yiyin için gezin onun yerine. durum düzelince onu da alırsınız. cokkafaya takmayın 3 yıl çok çok erken

Allah korusun ne tarafa doğru giderm 😅 benim durum tamamen kararsızlık sanırım elde 850 bin TL bütçe ile ev alamayız kiralık eve de bir şey yapamıyorum üstüne şuan işsizim ve bilmediğim bir muhitteyim işin kötüsü sevmediğim bir muhit tek iyi yanı eşim sıkıcı değil Yorgun olsun gezer ama benim de çalışmam lazım ki benim de yorulmam lazım evde sıcak basıyor bana artık
Siz tam olarak ne istiyorsunuz çözemedim bence işsizlikten sıkıldınız

Borç mu verelim?
Ne istiyorsunuz bizden?
Kendiniz sorup kendiniz cevaplamışsınız.
Sonuna da dua, güzel.
Dağılıyoz biz o halde.
Tm.
Çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz.Kadın belli ki derdini yazıp rahatlamak içini dökmek istemiş.Hemen borç mu verelim ne istiyorsunuz tarzında cevap yazıyorsunuz.Biraz empati yapmayı öğrenin lütfen.Bu kadınlar kulübü ne olmuş böyle insan derdini açmaya korkar oldu hemen saldıracak yer arıyorsunuz

Eşim dışında her şeyi yenilemek istiyorum . Üç yıllık bir evliliğimiz var ve taşınmaktan eşyalar harap oldu hepsinden soğudum işin kötü yanı ev kira yani istediğim dekorasyonu yapamıyorum asla kimseye özenip hayatını kıyaslayan biri değilim zaten bu kadar kısa sürede eşya değişen de yok çevremde neyse eşyalara bakıyorum şuan bile trend olan bir tarzı var özellikle ölene kadar kullancak gibi almışım resmen . Arabamız var 750 bin yapıyor kenarda da 100 bin anca zaten şuan eşim tek maaşla ev geçindiriyor şuan iş bulamıyorum bulsam anca birikim yapabiliyoruz ve en kötüsü bu kadar yapabildik düğün eşya derken hepsini biz karşıladık zaten düğünde takı da takılmadı pandemiye denk geldik anlayacağınız her şey zerresine kadar alın teri ile yapılan ama anca elimizden gelen bu yani bu bütçe ile ev de alamayız ben de istiyorum bari Mutlu olayım eşim istiyor birikim yapalım bu konuda ısrarcı olsam tamam der ama yine eşya borcu ödemek istemiyorum istediğimi de şuan alamıyorum .Bir an da maddi olarak çöküşe gürdük gibi oldu birkaç aya toplu para alırız o da max 100 bin eder . Onu da yine kenara atarız derken hiçbir sosyal yaşantımız kalmadı evden çıksan para gidiyor çıkmasan psikolojin bozuluyor . Allah yeni evlenenlere yardım etsin 🤲💐
Eşya alıp hamalligini yapacağına yiyin için gezin size hayat katsın. 3 yıllık evlilikte koltuk ne kadar yıpranmış olabilir ?

Siz tam olarak ne istiyorsunuz çözemedim bence işsizlikten sıkıldınız
Evet ve evde durmaya hiç alışkın değilim evde ve bilmediğim üstüne sevmediğim bir muhitte olduğum için aşırı bunaldım bunların yanında evime de ağar topar taşındım içime tam sinmedi 😢 su akar yolunu bulur diyelim en önceliğim iş

Evet ve evde durmaya hiç alışkın değilim evde ve bilmediğim üstüne sevmediğim bir muhitte olduğum için aşırı bunaldım bunların yanında evime de ağar topar taşındım içime tam sinmedi 😢 su akar yolunu bulur diyelim en önceliğim iş
Borçlanma birak olduğu gibi kalsın hazır çocuk yokken pasaport çıkart Avrupa turuna katılın bir daha bu fırsat zor gelir ben keske gitseydim

Eşya alıp hamalligini yapacağına yiyin için gezin size hayat katsın. 3 yıllık evlilikte koltuk ne kadar yıpranmış olabilir ?
Türkiye’de çok fazla yer gezdik öyle sakin de bir hayat yaşamadık zaten evi temiz oldun işimize yarar şekilde olsun gözüyle bakıyorduk ama kendimi bir anda koltuk takımı bakarken bulmaya başladım 😅

Borçlanma birak olduğu gibi kalsın hazır çocuk yokken pasaport çıkart Avrupa turuna katılın bir daha bu fırsat zor gelir ben keske gitseydim
Kısmet olursa yaza yurtdışı planımız var umarım planımız batmaz yani en azından ben ısrarcıyım zaten eşyaları da yenileyemem sadece içimi döktüm imkanım olsa yenilerdim ama 😅

Çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz.Kadın belli ki derdini yazıp rahatlamak içini dökmek istemiş.Hemen borç mu verelim ne istiyorsunuz tarzında cevap yazıyorsunuz.Biraz empati yapmayı öğrenin lütfen.Bu kadınlar kulübü ne olmuş böyle insan derdini açmaya korkar oldu hemen saldıracak yer arıyorsunuz
Benim durum da çok normal değil saygı içinde her eleştiriye açık biriyim ince konuşmandan dolayı da çoook teşekkür ederim 💐 ciddi anlamda işsizlikten bunaldım maddi olarak geçtim maneviyat da köyü durumdayım beni yanlış anlarlar diye de demedm annem beş senede bir eşya değişirdi fakat benim durum öyle o hayatı aramak da değil inanın sadece eşyalarım aşırı hırpalandı kendim de ev hanımı moduna geçtim şuan sabaha poğaça mayası bekliyorum durum o derece 🤧

X