Kimsenin Çeyizinde Bundan Yoktur ;))

ay aminnn
:roflol::roflol: takımmı kız bunun takımı nasıl olar ki yani ne gibi aparatları olur :uhm: töbe töbe tmm sustum :1ninca:

ahahahaha tam bana göre bir başlık olmuş eminim kimsede yoktur benimkiler
kendi arkadaşlarım bile akıllarına geldikçe dalga geçiyorlar benim çeyizimde olanlarla
anneannem almanyadan getirmiş annemde hemen çeyize attı orjinallerini ekleyemiyorum çünkü sandıktalar artık bunlarla idare edin delikafadulden

evet yanlış görmediniz benim çeyizimde iskambil kağıtları ve havai fişek var delikafadulden

ya o değilde bunu ören kim çok merak ettim nasıl bir ruh hali ile böyle bir proje cıktı cok merak ettim delikafadulden birde ölçüyü neye göre yapmış olabilir acaba sırnaşık şey

ay aminnn
:roflol::roflol: takımmı kız bunun takımı nasıl olar ki yani ne gibi aparatları olur :uhm: töbe töbe tmm sustum :1ninca:
hehe ewet kız aparatları dedim çoooooook öptüm canımopuyorumnanaktan
valla süpersin canım haa..çok eğlenceli bir çift olucaksınız eminim.aman kız havaii fişeennkler durduğu yerde patlamasın Allah korusun ben çok korkarım onlardankaydirigubbakcemile5
ya o değilde bunu ören kim çok merak ettim nasıl bir ruh hali ile böyle bir proje cıktı cok merak ettim delikafadulden birde ölçüyü neye göre yapmış olabilir acaba sırnaşık şey
valla hayal gücü geniş espirili biri valla tanışmak isterdim eminim çok eğlenceli komik birisinidrkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: bu çeyizin sahibi olan kızın kocası olacak adama çok acıdım :roflol: :roflol:
hahahhaha bak ben onu düşünmemiştim..alemsiniz kızlar yaaaasırnaşık şey

kızlar süpersiniz kaydirigubbakcemile5 kırıldım gülmekten :roflol::roflol: iskambil kagıdı degıl ama tavla takımı almayaı dusunmustumde begendıgım cıkmadı mafoldumben benim ceyızım degil ıvır zıvırlarım var ılk fırsatta cekıcem hepsının resmını hihoyyyt 2 tane matruskam var onları cok sevıyom hihoyyyt

bende 2 tane tavla takımı var, biri kocişimden biri benden kaydirigubbakcemile5

o örgü kondom yerinemi yapılmış, masraf olmasın yıka yıka kullan delikafaduldendelikafadulden

o örgüyü kim akil etmis yarabbim nasil yaratici bi mantik
siparis aliyomudur acaba hahahaadelikafadulden

bende 2 tane tavla takımı var, biri kocişimden biri benden kaydirigubbakcemile5

o örgü kondom yerinemi yapılmış, masraf olmasın yıka yıka kullan delikafaduldendelikafadulden

hahahahahahaaaaaaaaaa vallahi kondoma benziyor. çok güldüm klava: kılıfı hahahahah

inanmıyoruuuum. dantel işi bu kadar ilerledi demek. ayıp ya öle bişe de bilemiyorum yanii neyse hehee aaaaa şaşırdım ilk defa görüorum şakamı acaba gerçekmi

örgü süper olmusss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizede örneklık çıktı desenize hemen model çıkartalım :kedi: -tatlicadiarzu- delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…