- 12 Kasım 2008
- 505
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi bembeyazsiyah
ilk ben koyayım :lepi: tantitoni'den aldığım kumbaramzemuszemus büyük pembe kalplı olan kaydirigubbakcemile5
canım sanırsam çoğu kişide olanlar..herkez bütçesine ve zevkine göre alıyor işte..bende olmayanları söyliyim:dantaller,el işi örtüler,havlu kenarları vs..mafoldumbensizinde "kimsenin çeyizinde bundan yoktur" dediğiniz eşyalarınız varsa burada paylaşalım kaydirigubbakcemile
Tepsi askısı, oklava kalıbı...
Mutfak takımımla takım yapılmıştı bunlar.
Resmini eklerim bi ara size.
ahaha yanılıyorsun bende var mudodan geçen sene hediye geldi bağaaananiknanikgüle güle kullan canım.alttaki kapağını açmak için anahtarı varyaa onu hep kaybediyorum geri buluyorum hiihih
anahtarlıgıma taktım ben suan kullandıgım kumbaramın anahtarını :lepi: çok eğlencelı oluyo ıcıne para atmak kaydirigubbakcemile5 ben dogum gunumden 3-4 ay once aldım ve ıcını doldurmaya basladım dogum gunumde acıp kendıme hedaye aldımmm kaydirigubbakcemile3
anahtarlığımd akaybolur kız o..oohh iyi yapmışsın geçmiş doom gününde kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
Kumbara fıkrİ Çok gzuel bolbolparanız olsun İnŞ
bembeyazsiyah, benimde ceyizim varmis. Yani anneannem yapiyormus yatak ortusu falan. Daha gormedim tatilde anneanneme gidince gorcem. Simdilik hic kimsede olmadigini dusundugum biseyim yok.
http://img240.yukle.tc/images/1084a.jpg -tatlicadiarzu-
Kızlaaar :jeyyar: çeyizlerinizde bundan yoksa eksik demektir (miş) :ecrin_bebek: direk resmi eklemedim, inş bunu eklemem de ters kaçmaz :tomato::tomato:
sırnaşık şeysırnaşık şeyYaa bende OFT de yazıyı görünce atladım topiğee bakım dedim şu olmazsa olmaz çeyizee ehuehuehu ben istememm bu danteliii :roflol::roflol::roflol::roflol:
bunun ne olduğunu anlamam bayağı bi zamanımı aldı :roflol::roflol::roflol:
http://img240.yukle.tc/images/1084a.jpg -tatlicadiarzu-
Kızlaaar :jeyyar: çeyizlerinizde bundan yoksa eksik demektir (miş) :ecrin_bebek: direk resmi eklemedim, inş bunu eklemem de ters kaçmaz :tomato::tomato: