Kimsenin Çeyizinde Bundan Yoktur ;))

bembeyazsiyah

Sosyolog
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
505
0
43
sizinde "kimsenin çeyizinde bundan yoktur" dediğiniz eşyalarınız varsa burada paylaşalım kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
görünce çok beğendim hemen kullanmayada kıyamadım kaydirigubbakcemile3 evim olursa kocişle tasarruf ederiz diye attım ceyize :lepi:

ilk ben koyayım :lepi: tantitoni'den aldığım kumbaramzemuszemus büyük pembe kalplı olan kaydirigubbakcemile5

ahaha yanılıyorsun bende var mudodan geçen sene hediye geldi bağaaananiknanikgüle güle kullan canım.alttaki kapağını açmak için anahtarı varyaa onu hep kaybediyorum geri buluyorum hiihih

sizinde "kimsenin çeyizinde bundan yoktur" dediğiniz eşyalarınız varsa burada paylaşalım kaydirigubbakcemile
canım sanırsam çoğu kişide olanlar..herkez bütçesine ve zevkine göre alıyor işte..bende olmayanları söyliyim:dantaller,el işi örtüler,havlu kenarları vs..mafoldumben

Tepsi askısı, oklava kalıbı...
Mutfak takımımla takım yapılmıştı bunlar.
Resmini eklerim bi ara size.

nee oklava kalıbımı one ekle kız merak ettim.gerçi benim oklavamda yok.vereliniortak

ahaha yanılıyorsun bende var mudodan geçen sene hediye geldi bağaaananiknanikgüle güle kullan canım.alttaki kapağını açmak için anahtarı varyaa onu hep kaybediyorum geri buluyorum hiihih

anahtarlıgıma taktım ben suan kullandıgım kumbaramın anahtarını :lepi: çok eğlencelı oluyo ıcıne para atmak kaydirigubbakcemile5 ben dogum gunumden 3-4 ay once aldım ve ıcını doldurmaya basladım dogum gunumde acıp kendıme hedaye aldımmm kaydirigubbakcemile3

anahtarlığımd akaybolur kız o..oohh iyi yapmışsın geçmiş doom gününde kutlu olsun canımopuyorumnanaktan

bembeyazsiyah, benimde ceyizim varmis. Yani anneannem yapiyormus yatak ortusu falan. Daha gormedim tatilde anneanneme gidince gorcem. Simdilik hic kimsede olmadigini dusundugum biseyim yok.

http://img240.yukle.tc/images/1084a.jpg -tatlicadiarzu-

Kızlaaar :jeyyar: çeyizlerinizde bundan yoksa eksik demektir (miş) :ecrin_bebek: direk resmi eklemedim, inş bunu eklemem de ters kaçmaz :tomato::tomato:

sırnaşık şeysırnaşık şeyYaa bende OFT de yazıyı görünce atladım topiğee bakım dedim şu olmazsa olmaz çeyizee ehuehuehu ben istememm bu danteliii :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeyYaa bende OFT de yazıyı görünce atladım topiğee bakım dedim şu olmazsa olmaz çeyizee ehuehuehu ben istememm bu danteliii :roflol::roflol::roflol::roflol:

Kız nolcaak fıkraası bile var bunun :icecream: hem her yere dantel işliyolar bu eksik kalmasın :lepi:

bunun ne olduğunu anlamam bayağı bi zamanımı aldı :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: hahahha

http://img240.yukle.tc/images/1084a.jpg -tatlicadiarzu-

Kızlaaar :jeyyar: çeyizlerinizde bundan yoksa eksik demektir (miş) :ecrin_bebek: direk resmi eklemedim, inş bunu eklemem de ters kaçmaz :tomato::tomato:

ahahhahahahhahahahahkaydirigubbakcemile3 ay bayılıcam kız sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah..çok moralim bozuktuuuu iyi geldiii..benim yok canım çeyizimde bundan...senmi yapıyorsun?takımmı yapıyorsun?ölçü verilcek mii dermişiiiiimmnaniknanik.çok öptümkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…