Başlığı iğrenç bulan tek ben miyim

Basbayağı iğrendim, ne demek oluyor kimsenin bakmadığı erkek, bazı erkekler 2li ilişkilerde başarılı değilse de değil size ne, bize ne ister alırsınız ister almazsınız ama neden insanlari bu şekilde kategorize edip aşağılıyorsunuz?
Arkadaş bizim toplum ne zaman bu kadar yüzeysel ve materyalist oldu, bu konudan sadece 5 mesaj okudum tip-para-para-para-para-tip ... İnsanlar artık insan olarak görülmüyor sanırsam parası ve tipiyle materyalize ediliyor Burda bir kadın için bacakları kısa, karnında sankim 1.5 kilo fazla var, maaşı ortalama, ailesi de ortalama yazsa kadınlar metalaşmasın diye o adamı parçalarsınız ama? Men dakka dukka demişler, siz diğer insanları satılık at gibi görürseniz onalr da sizi öyle görürler yarın öbür gün buraya toplumdan bıktım ,insana saygı yok bilmem nereye göç ediyorum diye konu açmayacaksınız o zaman.
Sana gelince konu sahibesi konuların hep bir acaip bu zamana kadar yazmadım ama acaip bir kafadasın. Arkadaşın da sağlıksız bir psikolojide ve kuşbeyinli maalesef. Kendine zaten hiçbir saygın yok, bariz seni kullanan bir adamla birliktesin bir de milleti beğenmiyorsun?? Gözardlıyorum seni de aptalca konularını da.