- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?