• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimmik'in Günlüğü

Sabah uyandığımdan beri başım öyle ağrıyor ki... Catlayacak sanki.

Hayırlı pazarlar gençler... :)
Itiraf ediyorum ki dün cok dengesiz beslendim. Bugum orucluyum. Sahurda sadece su içtim. Gune 15 dklik bir yuruyusle basladim. Susuz susuz yorulurum sandım ama aksine dinclik geldi. Insaallah aksama da hafif bir şeyler yiyerek kendimi dengelemek istiyorum.
Günümüz hayrolsun insaallah.

Hayırlı pazarlar gençler... :)
Itiraf ediyorum ki dün cok dengesiz beslendim. Bugum orucluyum. Sahurda sadece su içtim. Gune 15 dklik bir yuruyusle basladim. Susuz susuz yorulurum sandım ama aksine dinclik geldi. Insaallah aksama da hafif bir şeyler yiyerek kendimi dengelemek istiyorum.
Günümüz hayrolsun insaallah.

Hayirli pazarlar:)
Gecmis olsun.. basin nasil oldu??
Allah kabul etsin..
Dun kahvaltida menemen yedim.
Aksam da yani ikindi sonrasi gibi kumpir yaptik evde;)
Bugunde sabah domates peynir zeytin..
Simdi bir fincan turk kahvesi ictim..
:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hayirli pazarlar:)
Gecmis olsun.. basin nasil oldu??
Allah kabul etsin..
Dun kahvaltida menemen yedim.
Aksam da yani ikindi sonrasi gibi kumpir yaptik evde;)
Bugunde sabah domates peynir zeytin..
Simdi bir fincan turk kahvesi ictim..
:)

Iyiyim elhamdulillah, uyuyup uyaninca daha iyi oldum. :) Sen de iyisindir insaallah.
Ooooo kumpire bayılırım :D afiyet olsun.

Biz de aksama etli domates dolmasi yiyecegiz gibi gorunuyor. Bir de tarhana çorbası var menümüzde. Simdiden ağzım sulanir oldu :)))

Bugun sabah 15 dakika yurudum demisim, ayrica 15 dakikalik Nike+ da yaptim. Normalde yarim saatlik beginner seviyesi Get Lean programiydi ama ben yarisini yaptim bugun, cok susamasaydim devam ederdim de... Neyse sonraki programa artik...

Programi bir sonraki mesajda tanitiyorum.

Son düzenleme:
Süper bir spor uygulamasi. Bircok profesyonel spor koçunun cesit cesit egzersiz programlarini iceren devasa bir program... Baslangic-orta-ileri seviyelerinden olusan ve ister zayiflamaya yonelik, ister kas yapmak icin, ister daha guclu bir gorunume kavusmak icin harika video gruplari iceren ve ayrica ek olarak 15 dakikalik kisa programlardan da olusan enfes bir şey. Tadından yenmez o derece...

Aslında daha önce kesfetmistim bunu ama indirmek buguneymis. Gercekten cok begendim. Bu kadar ozelliklerin bir arada oldugu bir programin ucretsiz olmasini aklim almiyor. Programcilarina tesekkurleeeer ediyorum. Yaz neşemi şimdiden buldum. Mutluluk verici! :)

Herkeslere tavsiye ederim.

Iftar:
3 tane hurma (hurmanin birini yogurtla karistirdim)
1 tabak tarhana çorbası
1 etli domates ve 1 de kabak dolmasi (dolmalarin icindeki pirincin yarim olcusu de bulgurdan)
1 kase yogurt
Mor lahanali naneli salata
Yarım limon (kabuklarıyla beraber)
2 avuç firinda kızarmış ekmek

Bu ekmegi şöyle yaptık. Bayatlamis ekmekleri ufak lokmalara bölerek firin tepsisine dizdik, sonra ustlerine parca parca tereyag koyup firina verdik. Tereyag eriyince ve ekmekler de kizarip citir citir olunca muthis lezzetli oluyor.

Aslında ekmek yememem gerekiyordu ama varsin bu da iftar sefası olsun. :)

Evet gunleri saymaya devam ediyorum. Arada kacamaklarla dolu dolu gecen gunleri de dahol ettim ve diyete basladigim gunden bugume 62 gun oldugunu hesapladim. Inanilmaz bir şey gercekten. 2 ayı devirmisim bile...

Bugün de oruclu olduğum ve sahurda bir şey yemedigim icin direkt iftarimla paylasim yapmak istiyorum.

Iftar:
1 hurma
1 tabak tarhana corbasi
1 adet etli domates dolmasi
2 kasik kiymali patlican yemegi
1 kase yoğurt
1 bardak domates suyu

Patlıcan yemeğinin tarifi şöyle: ilk once patlicanlar ocakta ates üstünde közleniyor. Kabuklari soyulup kesilerek firin tepsisine diziliyor. Sonra kiyma salca ve soganla kavrulup patlicanlarin ustune dokuluyor ve firina veriliyor. Enfes bir kebap♥

Domates suyumu ise şöyle yaptım: Domatesi rondodan geçirdim, tamamen parcalanip bayagi sulu bir kivama gelince bardaga alip, biraz tuz ve kekik ilavesiyle karistirip ictim. Istenirse su da ilave edilebilir. Ve sos olarak yenmek istenirse cok fazla sulu yapmadan daha parcali bir sekilde bardaga degil de yayvan bir tabaga alinabilir. Tuz, kekik ve tabii ki zeytinyagi ilavesiyle enfes bir kahvaltilik hazirlanmis olur. ♥

1 saat kadar önce adına dynamic yoga dedikleri esneme hareketlerinden yaptım. Nike+ training club uygulamam sagolsun.
Cok zevkli bir 15 dakika gecirdim. Hem hareketleri beceremememin verdigi uzuntuden ve hem de ortaya cikardigim komik goruntu ve kahkahali garip seslerden dolayi yasadigim duygu karmasasi mi desem, yoksa hareketleri gosteren Leah Kim hoca dengesini koruyarak nasıl bu kadar muntazam yapiyor bir türlü aklim almayip hayretler icinde bakakaldigima mı yansam bilemedim ama eglendim yine de. :)

Son düzenleme:
Ya bu arada ne oldu benim bardak hesabı kuralım... :/

Son düzenleme:
Kahvaltı:
10:00
1 kivi
Tavada bol tereyağında domatesli, biberli, kekikli, naneli, pulbiberli 1 adet yumurta (içine 1 diş sarımsak da doğradım)
Avuç içim kadar beyaz peynir
Pembe domates - salatalık
14 yeşil ve 1 siyah zeytin
1 kaşık zeytinyağı
1 bardak çay

Uygulama telefonada olur heralde ama benim internetim sadece cebimde o yuzden yapamam onu galiba...
Gelelim bugune... sabah simit cay peynir uclusuyle kahvalti yaptik..
Az oncede bir muz ve bir avuc kadar kaju yedimm.
Sari leblebi karatayda yok diye okumustum??
Olsa iyi olurdu hani;)

Uygulama telefonada olur heralde ama benim internetim sadece cebimde o yuzden yapamam onu galiba...
Gelelim bugune... sabah simit cay peynir uclusuyle kahvalti yaptik..
Az oncede bir muz ve bir avuc kadar kaju yedimm.
Sari leblebi karatayda yok diye okumustum??
Olsa iyi olurdu hani;)

Evet zaten cep telefonu uygulamasi. WiFi olan bir yerde indirmek lazim eger butun videolar indirmek istenirse. 500 mb dan fazla cunku. Ama ben hepsini indirmedim zaten. Otomatik 4 haftalik program ayarlattim kendime, ondaki videoları indirdim. Cok da fazla bir sey degil zaten onlar.

Afiyet olsun. Diger kuruyemislerin de kavrulmamis olarak tuketilme kurali oldugu icin doğal olarak leblebinin de tuketilmesi yasak oluyor. Hem ayrica nohut ve bulgur sinirli yenilmesi gereken seyler arasinda.

Son düzenleme:
Ogle:
15:00
2-3 lokma eksi mayadan yapılmış ekmek

Akşam:
19:00
1 tabak tarhana çorbası (bugün son ^^)
Biraz haşlanmış yagli kaburga eti ve 1 tabak da etin suyu
Avuc içim kadar tam yagli beyaz peynir
7-8 siyah zeytin
2 domates
3 corba kasigi zeytinyağı
1 lokma da tabagimi siyirmak icin beyaz ekmek

Ne zamandır kuruyemis yemiyorum, simdi farkettim. En iyisi findik ve ceviz kirma islemlerine baslayayim. Balkonda olmali cuvallar...

Ogle:
15:00
2-3 lokma eksi mayadan yapılmış ekmek

Akşam:
19:00
1 tabak tarhana çorbası (bugün son ^^)
Biraz haşlanmış yagli kaburga eti ve 1 tabak da etin suyu
Avuc içim kadar tam yagli beyaz peynir
7-8 siyah zeytin
2 domates
3 corba kasigi zeytinyağı
1 lokma da tabagimi siyirmak icin beyaz ekmek

Ne zamandır kuruyemis yemiyorum, simdi farkettim. En iyisi findik ve ceviz kirma islemlerine baslayayim. Balkonda olmali cuvallar...

Oooohh afiyet olsun..

Saat 5:30. Ve ben şuan kıpkırmızı bir elma yiyorum. :))

Çok güzel uyudum bugün, bayağı dinlendim. 11e çeyrek kala yattım, yarım saat önce kalktım. 6 saat.

Çok uyumak demek dinlenmek demek değil, kesinlikle buna vurgu yapmak istiyorum! Dinlenmek, ancak akşam saat 12den önce uyunursa oluyor. Hele 10da uyunsa en güzeli ama şu mevsimde günler uzun olduğu için bu çok zor, ne yazık ki.

Ama düşünsenize bir 10da yatıp 3te kalktığınızı... Ooohhhh... Neler olmaz neler... Ne demişler; Erken kalkan erken yol alır. Çok doğru gerçekten. Upuzun bir yol var önümüzde. En kısasından hedefe varmak varken, dolandırmak niye? Vakti uykuyla boşa heba etmek niye?

Son düzenleme:
Back