Buralardayim daaa...
Sucluluk psikolojisi yuzunden yazamadim. Yazdiklarini okudum...
Ve kacinci unuttum ama olsun, elbet birisi en istikrarli saglikli beslenme seruvenim olacak.
Yarin bu sayfaya yakisir sekilde yediklerimin ve sporlarimin bildirimleriyle burda olacagim.
Hala kabul edersen tabii
Azim ve istikrar guzel kelimeler. Seviyoruz cumle icinde kullanmayi:)
Nefsimizede sevdirirsek ne ala...
Insan az yiyerek bircok mertebeye ulasacak anladim. Maddi manevi. Ay azicik dertliyim galiba.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Iyisin, sagliksin, çok şükür, daha ne? :)
Azim ve istikrar, evet. En anlamli kelimelerden iki tanesi. Cogu zaman görmezlikten geliyoruz bu kelimelerin varligini ama arada sirada da olsa birazcık nasiplenmemiz gerek gercekten.
Ben eger buraya yazmasam, kacamak cok yaparım. Yine yapiyorum aslinda ama eger buraya yazmasam cook daha fazla yaparim. Cunku hem yediklerimi saymis oluyorum, hem de bazi seyleri yemeden once 2 kere dusunmus oluyorum. Mesela "Kac olmustu bu cevizin sayisi, bak yine fazla kaciracagim, yemeyeyim en iyisi daha fazla..." gibi seyler dusunuyorum, kendimi frenlemeye calisiyorum. Bazen de "Bunu yersen nasil yazacaksin sayfaya? Hic icin acimayacak mi? Yeme sakın!" diye telkinler veriyorum kendime. Yarari oluyor buyuk ölçüde. Yarari olmadığı zamanlar da genelde bosverdigim, pes ettigim "Amaaaan!" dedigim zamanlar oluyor. Sonra üzülüyorum pes ettigime e yine kendime gelip toparlanmam gerektigini biliyorum.
Demem o ki; sen de yaz lütfen. Buraya (ki cok mutlu olurum, karşılıklı paylasimda olmaktan. Birilerinin okudugunu bildigimde daha cok vicdan yaparim belki. Ve karsimdan da azim gorursem ben de hirs yaparim. Ve ben de destek olmak isterim, yardimci olmak isterim.) ya da baska bir sayfaya, nereye olursa olsun yaz.
Az yemek. Ve az uyumak. Insan kuş olur. Uçar. Ooooohhh...
Son düzenleme: