Off tanrım daha ne olsun?sezen şarkısı çalsın birde.
budur yahuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off tanrım daha ne olsun?sezen şarkısı çalsın birde.
Lisa yingem ne diyo bu durumda sormak lazımben bencil biriyim etrafımdakiler umrumda değil. Hep ben hep ben... Ben kendim için yaşıyorum etrafım için değil.
hey yönetici istersen sigara içen ve içmeyen erkek farkını yazayım fikrin deişir. burdaki hanımların da fikri deişir . ama banlarsam küserimKav kokusu : )
Kendimi kesicem ya şimdi
tüm konuşma boyunca sigara serbest....
Sadece azaltma yaptı.
10 sene önce günde 1 paket bitiyordu.
Şimdi ise günde 4 tane içiyor belki de 5.
Bana da eşim çok kızıyor kendisi de içtiği halde abla
Kaç tane içebiliyoruz sınırlama varmı...
Bunu aynen annemin yüzüne akşam söyleyeceğim..Üzgünüm ama annen sigarayı azaltmamış ilk sayfalarda yazdığım gibi artık annenin ciğerleri ve vücudu daha fazlasını kabul edemiyor.
Lisa yingem ne diyo bu durumda sormak lazım
Bende yaktım şimdi bir tane 5 aylık oğlum var hamileyken içmedim emzirirken de içmedim şuan bıraktı emmeyi tekrar başladım keşke bırakabilsem ama olmuyorSigaradan bahsedildiği anda sigara yakan bi insanım onsuzluğu düşünemiyorum bile
Bunu aynen annemin yüzüne akşam söyleyeceğim..
Ayyynen hayatta keyif aldığım nadir şeylerden neden bırakayım ki?gerçi biraz usturuplu içsem iyi olurBen bıraksam adam bıracakta oda olmuyor seviyom yaaa..
Soruyorlar neden içiyon diye,bende diyorum ki şakasına kumar yok uyuşturucu yok bir cigaram var karışmayın diyorum.
Seviyorum
Cok istiyorum birakmayi ama birakacak iradem yok sanki birakirsam hayattan zevk alamayacagim gibi geliyorBende sigarayı bırakacak irade yok diyenler kimler ?
Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?