Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bu arada hanımlar, sigarayı bıraktıktan sonra concealer hayatımdan çıktı. Direkt etkisi var gerçekten de.

+10000

Cildin birden pırıl pırıl oluyor valla. Sigara içtiğim dönemler zombi gibiymişim meğer, eski fotoğraflarıma bakıyorum da.

Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
içmeyenler yazmasın dediğin için sessizce okumayı düşünüyodum, içenler bu iğrenç şeyi neden içiyo diye. ama bu yorumu görünce dayanmadım :KK57: insan kendine bu kötülüğü neden yaparki. etrafına nasıl bi koku yayıyosun kimbilir :KK12:

içmiyorum canım . oğlum 11 yaşında . hamilelik vs . 12 yıldır içmiyorum .
ama 10 yıl içtim .
çok büyük hata .
insan kendinine zarar veriyor iste. anlamadan .
iyi ki içmemişsin .
ben de iyi ki bırakmışım.
eşime bıraktırmaya çalıştım olmadı.
2 kez randevu aldım.
ilkine gitti. sistem arızası vs dediler . girmedi o gün .beklememiş .
sonra yine randevu aldım . gidemedi. yoğundu o gün .
ve öyle kaldı.
ama iğrenç bir şey . kokuyor bence. içmeyene kötü geliyor .
Maaşallah canım arkadaşıma benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Umarım eşine de bırakmak nasip olur.
Benim annem içiyor çok üzülüyorum
uhuhu-gif.1318425

18 yaşından beri içiyor. Şimdi 51 yaşında.
Sadece azaltma yaptı.
10 sene önce günde 1 paket bitiyordu.
Şimdi ise günde 4 tane içiyor belki de 5.
Ama misal ramazan da oruç tutarken sigarayı aramıyormuş hiç.
Kaç kere dedim, bak onca saat aç susuz ve sigarasız yapabiliyorsun bırak anne dedim.
Benim tek eğlencem bu dedi, stres atıyorum ben diyor. Azalttım eskisi gibi içmiyorum ki diyor
uhuhu-gif.1318425

içmeyenler yazmasın dediğin için sessizce okumayı düşünüyodum, içenler bu iğrenç şeyi neden içiyo diye. ama bu yorumu görünce dayanmadım :KK57: insan kendine bu kötülüğü neden yaparki. etrafına nasıl bi koku yayıyosun kimbilir :KK12:

ben bencil biriyim etrafımdakiler umrumda değil. Hep ben hep ben... Ben kendim için yaşıyorum etrafım için değil.

Susamak gibi günlük bi ihtiyaç sanki..

Yemek sonrası, çay/kahve ve alkol olunca daha çok içiyorum ihtiyacın dışına çıkıyor o zaman :)

X