Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

içmek istememe sebeplerim
1- dişlerim bozulacak . 40 yaşından sonra dişlerim sapsarı olucak devam edersem
2 dudak üstü çizgilerim olucak
3 farketmesek de nefesimiz kokuyor.
4 enerjim bitiyor. sigar içipte enerjik olduğunu düşünenler 1 ay içmeyip olacak enerjilerine baksınlar.
5 sigara içen aslında sigara içmekten başka hiç bir şey yapamıyor. o kadar çok vakit harcıyoruz ki . mesela ben eskiden cok fazla içtiğimde kahvaltı sigara cay kahve tatlı çay derken bütün vaktim mutfakta sigara içmeye çalışmakla gecerdi.
6 yanak çizgileri (gülme çizgileri) belirginleşiyor.
7 yine dişler çok kötü oluyor. kimse dişçi mişçi söyle böyle demesin illa bozuluyor.
daa o kadar çok sebep var kii

ama sigara içmez isem kahvemi nasıl içerim ? zaman nasıl geçer ?

Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
eskiden içerdim hamile kaldığımı öğrendim ve hastaneden çıkıp paketi attım...aradan 7 sene geçti bazen bira içerken yanında tüttürüyordum sosyal içici gibi şimdi yine hamileyim yine İÇMİYORUM.bu tamamen beyinle alakalı kafada biterse içmiyorsunuz.hiçte aramadım 13 yaşında başlamama rağmen hemde..sigara olsun alkol olsun bişeylerin yerine koymadan için içeceksenizde.o zaman esiri olmazsınız.

Haftada 1 tane içiyorum astım var zaten onuda eşimden gizli gizli içiyorum bikere yakalanınca yaygarayı koparmıştı hep icmiycem diyorum bi bakıyorum içmişim bile :))
Hayat yoruyo beni ya valla hayatın yorgunlugundan iciyorumm haftada biri gecmez zaten oda keyif olsun diye.. hatta dün bitane içtimde bugün boğazımda tahriş var..

Bırakalı dört yıl oldu ,hiç ağzıma surmedim... Ama öncesinde kesinlikle stres kaynaklı iciyordum... Hala bile canım çok ister ama çocuğum var içmemeliyim... Bir kerede bıraktım ama ilerde hiç icmiyecegim diyemem ama şimdilik iradem olaya el atmış durumda...

Şimdi içmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla dimi ?
Ben hiç kullanmadım hayatımda...
içmiyorum canım . oğlum 11 yaşında . hamilelik vs . 12 yıldır içmiyorum .
ama 10 yıl içtim .
çok büyük hata .
insan kendinine zarar veriyor iste. anlamadan .
iyi ki içmemişsin .
ben de iyi ki bırakmışım.
eşime bıraktırmaya çalıştım olmadı.
2 kez randevu aldım.
ilkine gitti. sistem arızası vs dediler . girmedi o gün .beklememiş .
sonra yine randevu aldım . gidemedi. yoğundu o gün .
ve öyle kaldı.
ama iğrenç bir şey . kokuyor bence. içmeyene kötü geliyor .

Babam akciğer kanseri sebebiyle bir ay hastanede yattı vefat edene kadar. Küçücük oda, eşi ve diğer hemşire doktorlar sigara içiyordu. O buhranlı ortamdan kaçmak için başladım. Yangın merdivenine sigara için çıkınca rahatlıyordum. 21'di yaşım. Sonra iş hayatında sigara içenler rahatça mola alabiliyordu, içmeyenler telefonunu eline alsa laf oluyordu. O nedenle de bırakamadım.

Geçen yıl ağır bir hastalık geçirdim. Birkaç gün yattım. Baktım sigara içilmese de yaşanıyor. Bir daha içmedim ben de. Bir sene oldu ocakta. Altı sene içtim ne yazık ki.

Bu arada hanımlar, sigarayı bıraktıktan sonra concealer hayatımdan çıktı. Direkt etkisi var gerçekten de.

X