devam ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilediğiniz kadar ... ben hazırım demenizi bekliyorum ama bugün değil.... bugün için...
annene bir şişe şarap aç 4-5 olan sigara sayısı vücutta kaslar rahatladığı için 10 adete çıkacaktır. Bu da bu tezi doğrular...
Evetİradesiz misiniz ? Cevap evet ise size bir soru daha soracağım....
Tuhaf gerçekten hic bir kokuya tahammülüm yoktur sadece deterjan kokusunu severim parfüm bile kullanamam başkasından sigara kokusu gelse rahatsız oluyorum ama maalesef kendim içiyorum
Yani durum okadar vahimannene bir şişe şarap aç 4-5 olan sigara sayısı vücutta kaslar rahatladığı için 10 adete çıkacaktır. Bu da bu tezi doğrular...
Ayyynen hayatta keyif aldığım nadir şeylerden neden bırakayım ki?gerçi biraz usturuplu içsem iyi olur
Sadece bu ikisi mi var sevdiğiniz koku ya diğerlerinde tek miyimo mazot değil benzin benzin.... Bayılırım bir de oje kokusu var ki beni benden alır....
Bende öyleydim canım çocuk emmeyi bırakınca sigara içebilirim diye gizliden sevindim resmen"Çünkü sadece sigara içerken nefes aldığımı hissediyorum" derdim hep :))
Gebelikten dolayı askıda şuan. tüm dumanı içime çekmeyi nasıl özledim. Biriniz yerime içsin şu zıkkımı.
Geberene kadar devam diyosun dimi Eyvallahhhdevam ....
Kıyamam dur kız içme sakın sen.Ben içerim senin yerine"Çünkü sadece sigara içerken nefes aldığımı hissediyorum" derdim hep :))
Gebelikten dolayı askıda şuan. tüm dumanı içime çekmeyi nasıl özledim. Biriniz yerime içsin şu zıkkımı.
Bağımlılıktan içiyorum ama sanırım sigarayı çok seviyorum. Keyif diyince aklıma ilk gelen sigara oluyor.
Bırakmak istiyorum ama sadece çocuklarım için. İlerde benden örnek alıp içmesinler diye. Umarım hep nefret ederler.
6,5 yaşındaki oğlum geçenlerde cahil misiniz siz kendinizi paranızla zehirliyorsunuz dedi utandım valla
ben de denemiştim abi aşk olsun beni niye kovaladın konudanyani denediniz.... sizi de şöyle yamacıma alayım .... az sonra size döneceğim ...
Kazen beni gaza getirme şimdi şiirler yazrım sigarama :)yürü beeeee.....
Seviyorum ulen seviyorum gibi oldu ....