Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bağımlılıktan içiyorum ama sanırım sigarayı çok seviyorum. Keyif diyince aklıma ilk gelen sigara oluyor.

Bırakmak istiyorum ama sadece çocuklarım için. İlerde benden örnek alıp içmesinler diye. Umarım hep nefret ederler.

6,5 yaşındaki oğlum geçenlerde cahil misiniz siz kendinizi paranızla zehirliyorsunuz dedi utandım valla :kızgın:

"Çünkü sadece sigara içerken nefes aldığımı hissediyorum" derdim hep :))

Gebelikten dolayı askıda şuan. :KK43: tüm dumanı içime çekmeyi nasıl özledim. Biriniz yerime içsin şu zıkkımı. :cry:

dilediğiniz kadar ... ben hazırım demenizi bekliyorum ama bugün değil.... bugün için...

Benden pek umut çıkmaz onuda söyleyim.
Gene içerim hastanede ameliyat oldum 3saat sonra odada pencerenin dibinde gizlice içtim ..

annene bir şişe şarap aç 4-5 olan sigara sayısı vücutta kaslar rahatladığı için 10 adete çıkacaktır. Bu da bu tezi doğrular...

Aynen alınan alkolle sigara tüketimi daha fazla oluyor..

Zevk icin benim ki istedigim zaman icerim istemedim zaman icmem hamileyken hic icmedim simdi de emziriyorum ama bir p.... Olsa hic hayir demem suan aklima dusurdunuz :kahve::KK14:kahve sigara cikolata üçlüsü en buyuk zevkim bide mutlu oluyorum sigara mutluluktur

"Çünkü sadece sigara içerken nefes aldığımı hissediyorum" derdim hep :))

Gebelikten dolayı askıda şuan. :KK43: tüm dumanı içime çekmeyi nasıl özledim. Biriniz yerime içsin şu zıkkımı. :cry:
Bende öyleydim canım çocuk emmeyi bırakınca sigara içebilirim diye gizliden sevindim resmen :olamaz:

Bağımlılıktan içiyorum ama sanırım sigarayı çok seviyorum. Keyif diyince aklıma ilk gelen sigara oluyor.

Bırakmak istiyorum ama sadece çocuklarım için. İlerde benden örnek alıp içmesinler diye. Umarım hep nefret ederler.

6,5 yaşındaki oğlum geçenlerde cahil misiniz siz kendinizi paranızla zehirliyorsunuz dedi utandım valla :kızgın:

Bir de şu var aslında. Sadece sigara sebebiyle yakalanılan bir sürü hastalık var. Allah korusun bunlardan birine yakalanırsak bize yine o evlatlarımız, eşlerimiz, ailemiz bakacak. Onların gözü önünde işkence çekeceğiz, perişan olacağız. Belki onlarla geçireceğimiz zamandan çalıyoruz her yakılan sigarada.

Ben içtiğim dönemde hep bunları düşündüm, paramla kendimi zehirlediğimden çok bencil olduğumu düşündüm.

Alkolizm gibi tedavi edilmesi gereken bir bağımlılık ama bu kadar normal karşılandığı için içme oranları da azalmıyor sanırım.

Umarım bırakırsınız.

yani denediniz.... sizi de şöyle yamacıma alayım .... az sonra size döneceğim ...
ben de denemiştim abi aşk olsun beni niye kovaladın konudan :sinirli:
burada bir konuda arkadaş bulmuştum kendime. tabi bırakamamıştım o ayrı :işsiz:

arkadaşlar burda yapılan sigarayı mazur göstermek. hadi size kolay gelsin . ne diim afiyet olsun gittim ben

X