- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigarasız eminim en az 15 sene gecirmissindir neden tekrar sigarasız hayatın olmasın? Ayrıca artık yalnız değilsin bundan sonra Allah izin verdiği sürece bebeğin hep yanında olacak. Sana sahte bir arkadaşlık sunup seni içten içe seni kemiren hain bir dost o sigara... evladın suan karşında olsa sigara dumanını suratına üfler mıydın? Yapamazsın tabi ki kendi canından kanından bir yavruyu bırak kimsenin evladına yapmazsın bunu ama şuan daha da beter senin her ictigin kanına karışıyor ve o kan evladının da damarlarında dolaşıyor...
Evet belki diyorsun uzaktan konuşmak çok kolay bunun da farkındayım eminim ben de denesem ben de bağımlı olurdum. Şimdi çocuğun doğar doğmaz sigara bağımlısı olacak belki senin yuzunden buna gönlün razı gelir mi
O bebişin doğduğunda yoksunluk çekecek ve sürekli ağlama krizlerine giricek sen krize girmiyeyim diye daha dogmamış bebeğini bağımlı yapıyorsun peki neden bebek yaptın daha karnındayken koruyamayacaksan?Canım benim yazdığın Herseyde çok haklısın ama benim sigara içmediğim dönemlerde hastalığım yoktu yalnız değildim ailem arkadaşlarım sosyal çevrem vardı. Sigara içmediğim bir buçuk ayda daha da kötüleştm karşı konulmaz sinir krizleri başladı. Bebeğim için zararlı ama benim buna ihtiyacım var
Sigarasız eminim en az 15 sene gecirmissindir neden tekrar sigarasız hayatın olmasın? Ayrıca artık yalnız değilsin bundan sonra Allah izin verdiği sürece bebeğin hep yanında olacak. Sana sahte bir arkadaşlık sunup seni içten içe seni kemiren hain bir dost o sigara... evladın suan karşında olsa sigara dumanını suratına üfler mıydın? Yapamazsın tabi ki kendi canından kanından bir yavruyu bırak kimsenin evladına yapmazsın bunu ama şuan daha da beter senin her ictigin kanına karışıyor ve o kan evladının da damarlarında dolaşıyor...
Evet belki diyorsun uzaktan konuşmak çok kolay bunun da farkındayım eminim ben de denesem ben de bağımlı olurdum. Şimdi çocuğun doğar doğmaz sigara bağımlısı olacak belki senin yuzunden buna gönlün razı gelir mi
O bebişin doğduğunda yoksunluk çekecek ve sürekli ağlama krizlerine giricek sen krize girmiyeyim diye daha dogmamış bebeğini bağımlı yapıyorsun peki neden bebek yaptın daha karnındayken koruyamayacaksan?
O bebişin doğduğunda yoksunluk çekecek ve sürekli ağlama krizlerine giricek sen krize girmiyeyim diye daha dogmamış bebeğini bağımlı yapıyorsun peki neden bebek yaptın daha karnındayken koruyamayacaksan?
Bağınlılık bırakamıyorumNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
Haklısın canım ama bipolar bozukluğu varmış arkadaşınO bebişin doğduğunda yoksunluk çekecek ve sürekli ağlama krizlerine giricek sen krize girmiyeyim diye daha dogmamış bebeğini bağımlı yapıyorsun peki neden bebek yaptın daha karnındayken koruyamayacaksan?
Bipoları anlayabiliyorum bebeğini bağımlı yapmayı anlayamıyorumHaklısın canım ama bipolar bozukluğu varmış arkadaşın
Bipoları anlayabiliyorum bebeğini bağımlı yapmayı anlayamıyorum
Ben içiyordum bugün 10 gün oldu bırakalı çok mutluyumLütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.