Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Ben Bipolar hastasıym. Bi kaç ay önce sigarayı bıraktım tam 45 gün içmedim ama bi Saniye aklımdan rüyalarımdan çıkmadı. Depresyona girdim daha fazla. Benim için en doğrusu içmek.

Sigarasız eminim en az 15 sene gecirmissindir neden tekrar sigarasız hayatın olmasın? Ayrıca artık yalnız değilsin bundan sonra Allah izin verdiği sürece bebeğin hep yanında olacak. Sana sahte bir arkadaşlık sunup seni içten içe seni kemiren hain bir dost o sigara... evladın suan karşında olsa sigara dumanını suratına üfler mıydın? Yapamazsın tabi ki kendi canından kanından bir yavruyu bırak kimsenin evladına yapmazsın bunu ama şuan daha da beter senin her ictigin kanına karışıyor ve o kan evladının da damarlarında dolaşıyor...
Evet belki diyorsun uzaktan konuşmak çok kolay bunun da farkındayım eminim ben de denesem ben de bağımlı olurdum. Şimdi çocuğun doğar doğmaz sigara bağımlısı olacak belki senin yuzunden buna gönlün razı gelir mi :KK43:

Canım benim yazdığın Herseyde çok haklısın ama benim sigara içmediğim dönemlerde hastalığım yoktu yalnız değildim ailem arkadaşlarım sosyal çevrem vardı. Sigara içmediğim bir buçuk ayda daha da kötüleştm karşı konulmaz sinir krizleri başladı. Bebeğim için zararlı ama benim buna ihtiyacım var

Canım benim yazdığın Herseyde çok haklısın ama benim sigara içmediğim dönemlerde hastalığım yoktu yalnız değildim ailem arkadaşlarım sosyal çevrem vardı. Sigara içmediğim bir buçuk ayda daha da kötüleştm karşı konulmaz sinir krizleri başladı. Bebeğim için zararlı ama benim buna ihtiyacım var
O bebişin doğduğunda yoksunluk çekecek ve sürekli ağlama krizlerine giricek sen krize girmiyeyim diye daha dogmamış bebeğini bağımlı yapıyorsun peki neden bebek yaptın daha karnındayken koruyamayacaksan?

Sigarasız eminim en az 15 sene gecirmissindir neden tekrar sigarasız hayatın olmasın? Ayrıca artık yalnız değilsin bundan sonra Allah izin verdiği sürece bebeğin hep yanında olacak. Sana sahte bir arkadaşlık sunup seni içten içe seni kemiren hain bir dost o sigara... evladın suan karşında olsa sigara dumanını suratına üfler mıydın? Yapamazsın tabi ki kendi canından kanından bir yavruyu bırak kimsenin evladına yapmazsın bunu ama şuan daha da beter senin her ictigin kanına karışıyor ve o kan evladının da damarlarında dolaşıyor...
Evet belki diyorsun uzaktan konuşmak çok kolay bunun da farkındayım eminim ben de denesem ben de bağımlı olurdum. Şimdi çocuğun doğar doğmaz sigara bağımlısı olacak belki senin yuzunden buna gönlün razı gelir mi :KK43:

Canım benim yazdığın Herseyde çok haklısın ama benim sigara içmediğim dönemlerde hastalığım yoktu yalnız değildim ailem arkadaşlarım sosyal çevrem vardı. Sigara içmediğim bir buçuk ayda daha da kötüleştm karşı konulmaz sinir krizleri başladı. Bebeğim için zararlı ama benim
O bebişin doğduğunda yoksunluk çekecek ve sürekli ağlama krizlerine giricek sen krize girmiyeyim diye daha dogmamış bebeğini bağımlı yapıyorsun peki neden bebek yaptın daha karnındayken koruyamayacaksan?

Hasta olduğum için ve sigara içtiğm için dünyanın en güzel duygusu olan annelikten mahrum bırakacak değilim kendimi. Evet içiyorum ama ilaç mi yoksa sigara mi tercih yapmak gerekirse sigara daha zararsz bence

İnan ki çok denedim olmadı yapamıyorum benimki yoksunluk krizinden çok daha farklı oluyo. resmen atak yapıyor içmediğim de. Haklısın sigara bebek için çok zararlı ama düşünüyorum ben sigara içmezsem bebeğime ve kendime daha çok zarar verebilirim canım. Bipolar bozukluk öyle hafife alınacak birşey değil maalesef :KK43:(

Ben de 4 yıl önce acayip tiryakiyken anında bıraktım. 2 paketi rahat geçerdim. Zaten başladığım bişeyin suyunu çıkarmasam olmaz :-)
Çok zorlandım bırakırken ama başardım:halay: inşallah bir gün herkesin kurtulması dileğiyle :KK36:

Her içtiğimde pişman olduğum ama içmezsem de sinirime hakim olamadığım bir illet.. Bogaz ağrısı öksürük yorgunluk kötü kokusu sırt ağrısı ve nefes darlığı dan bıktım.. Keşke bırakabilsem..

ben:) bıraksam iyi aslinda ama benim hayat stresine karsi yanimda olan tek gücüm,sinirimi stresimi bi tek sigara ile atabiliyorum ve icmeyi seviyorum

birakmak derseniz iatedigim zaman rahatca birakabiliyor olmama ragmwn gene devam.

X