Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

ben:) bıraksam iyi aslinda ama benim hayat stresine karsi yanimda olan tek gücüm,sinirimi stresimi bi tek sigara ile atabiliyorum ve icmeyi seviyorum

birakmak derseniz iatedigim zaman rahatca birakabiliyor olmama ragmwn gene devam.

Hamilelikte içtin mi kuzum?

Alışkanlık :) Bazen de zaman geçirdiğimi farkettim. Mesela 20 dakika sonrası birşey bekliyorum kafadan direkt hesap ediyorum bi sigara yakarsam 5 dakikası geçmiş olacak gibi saçma bahanelerim var bir de :olamaz:

İçmiyorum içmeyi de hiç istemedim. Sigara içenlerin sağlığımıza verdikleri zarardan da nefret ediyorum.
Keşke kimse sigara içmese.

K Kazen
Sigara içme isteğiniz, kendinize hakim olma durumunuz yani geçti mi? Geçtiyse kaç günde geçti?

Nedenini bilmiyorum ama bana hiç nikotin kriz yapmadı. Bu arada Marlboro Touch yazmışım içtiğim sigarayı touch değil light olacaktı.

K Kazen 13 saatir sigara içmedim sanırım bugünü çıkartırsm bırakış oluyorum.Kilo almaktan korkuyorum

Eğer video ile bıraktıysan sigarayı kilo alman mümkün değil zira kilo için de aynı şeyleri kurgula

Nedenini bilmiyorum ama bana hiç nikotin kriz yapmadı. Bu arada Marlboro Touch yazmışım içtiğim sigarayı touch değil light olacaktı.
Touch gri içiyordum bende. Üstelik 2 günde bir paket kadar.

Hala kahvaltıdan sonra ve gece çocuklar uyuduktan sonra içmemek için kendime hakim olmaya çalışıyorum.
Salı gecesi içmiştim son sigaramı.
Kafamda mı bitiremiyorum acaba bilmiyorum!

Eğer video ile bıraktıysan sigarayı kilo alman mümkün değil zira kilo için de aynı şeyleri kurgula
Bu saate kadar hiç kriz geçirmemiştim fakat biraz kötüyüm şu anda.Keçileri sayar gibi saatleri sayıyorum ne zaman geçer muamma :)

Touch gri içiyordum bende. Üstelik 2 günde bir paket kadar.

Hala kahvaltıdan sonra ve gece çocuklar uyuduktan sonra içmemek için kendime hakim olmaya çalışıyorum.
Salı gecesi içmiştim son sigaramı.
Kafamda mı bitiremiyorum acaba bilmiyorum!
aynı durumdayım şu anda senle keçileri sayar gibi saatleri sayıyorum ilk günüm.

aynı durumdayım şu anda senle keçileri sayar gibi saatleri sayıyorum ilk günüm.
Ben zaten varolan anksiyetem yüzünden ufak çaplı anksiyete krizi geçirdim. Biraz sabır ben bi o krizi atlattıysam sen de atlatırsın ikinci gün daha rahat olacaksın.
Aslında şu an yaşadığım o kriz değil benimki, vücudumun isteğinden çok tadını keyfini arıyorum.

Sırf bunca emek boşa gitmesin diye içmiyorum.
Başladım bir işe sonuna kadar götürmeden bırakmak istemiyorum.

Ben zaten varolan anksiyetem yüzünden ufak çaplı anksiyete krizi geçirdim. Biraz sabır ben bi o krizi atlattıysam sen de atlatırsın ikinci gün daha rahat olacaksın.
Aslında şu an yaşadığım o kriz değil benimki, vücudumun isteğinden çok tadını keyfini arıyorum.

Sırf bunca emek boşa gitmesin diye içmiyorum.
Başladım bir işe sonuna kadar götürmeden bırakmak istemiyorum.
yavaşça tiksineceksin o tatttan ebn azaltarak bırakmayı denedim ilk önce azalttıkça tadı iğrençleşti bir sigarayı zor içiyordum iki fırk içip atıyordum.Şimdi videoyu izledim ve bugunden sonra bitti inşallah sakın içme vucuduna ihanet edersin cnm bunu içmeye alıştıgın gibi içmemeye fazlasıyla alışacaksın.

yavaşça tiksineceksin o tatttan ebn azaltarak bırakmayı denedim ilk önce azalttıkça tadı iğrençleşti bir sigarayı zor içiyordum iki fırk içip atıyordum.Şimdi videoyu izledim ve bugunden sonra bitti inşallah sakın içme vucuduna ihanet edersin cnm bunu içmeye alıştıgın gibi içmemeye fazlasıyla alışacaksın.
Kaçtı kaç günde 1. Taneye düşürdün?
Günde bir taneye düşürdüysen bırakman çok kolay olacaktır sevindim senin adına :)

Benimle birlikte eşimde bıraktı. Birazda tekrar başlarsam ona da sebep olurum düşüncesi de var o yüzden sorumluluğum 2 kat.

Kaçtı kaç günde 1. Taneye düşürdün?
Günde bir taneye düşürdüysen bırakman çok kolay olacaktır sevindim senin adına :)

Benimle birlikte eşimde bıraktı. Birazda tekrar başlarsam ona da sebep olurum düşüncesi de var o yüzden sorumluluğum 2 kat.
ben bir paketten önce 5 e düşürdüm sonra 3e sonra 2 ye 3-4 gün böyle idare ettim bugünde hiç içmedim.

Benim daha 15 saat oldu ama çok zorlanıyorum içmek istediğiniz zamanlarda neler yaptınız nasıl durdurdunuz kendinizi
Ben dr.kontrolünde verilen ilaç desteğiyle bırakabildim o yüzdem pek yoksunluk durumları olmadı ama önce sigarayla işgili algımı değiştirdim allem carr sigarayı bırakmanın kolay yolu videosunu izlemeni kitabını okumanı da tavsiye ederim

X