Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki içmezsem saçma ama zaman geçmeyecek gibi, sinirlendiğimde sevindiğimde yakıyorum. Bırakırsam kilo alacağım diye korkuyorum . Bırakmayı çok isterim beynimde bitmesini isterdim .Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
Acı çektiğinde yada unutmak uzaklaşmak uzaklaşmak istedigindeNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Nen bugun bi tane ictim sirf keyfine ama igrenc geldi sanirim birakiyorunBende dünden beri var o düşünce kendimi engellemeye çalışıyorum
Pes ettim içiyorum..ilaç alacağım belki bilmiyorum deynebim..
Çarşamba akşamından beri içmiyorum bende bu sefer olcak galiba :))) iniallah sende devamını getirmezsin canımNen bugun bi tane ictim sirf keyfine ama igrenc geldi sanirim birakiyorun![]()
Hayirli gunler ben sigara kulanmam kulsnan insanlardanda hoslanmam goz gore goree etrafi kendini zehirliyoNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Bagimliyimözetlemenizi
Oda bizi seviyormukiSeviyorum :)