Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta oldu birakmak icin ugrasiyorum.tamamen cikmadi hayatimdan fakat azalttim misal bu gun toplamda 5 sigara yaktim yarida iken attim.benim icin būyūk bir adim.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
Bu hizla devam eder isen zaten o seni birakacak.çok ciddiyim
bırakmayı düşünmüyorum ama konu ben değilim : )
Bende dünden beri var o düşünce kendimi engellemeye çalışıyorumSu saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?
Hamileyken en azından içmeseniz. Söylemesi kolay biliyorum ama bebişe yazıkBen severek içiyorum içtiğim için de mutluyum :))
aliskanlikNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
AlışkanlıkNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
HayırNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Evet bırakmayı cok ıstıyorum alıskanlıktan ıcıyorumLütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
sesssizlik var