Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

2 gün oldu evet ve arada maalesef bir kaç nefes çekip atıyorum. Şu karin ağrısı varya nasıl bişey bu ya. Konsantre olamıyorum algılarım kapalı resmen sinirliyim sakız çiğnemekten çenem ağrıdı

Yaklasik 1 ay oldu biorezonans yardimlar biraktim keyf uzuntu aliskanlik hepsi vardi sigara icerken arada canim istiyor ama bitti gitti bir daha umarim hic hayatima girmez

Yillarca keyif aldım içmekten.
Benim için bir kaçış kendimle basbasa kalis idi.
Kızımın inatla beni elestirmesine dayanamayip bıraktım.
1 yıldır en iyi arkadaşım olmadanda yasayabiliyorum.

ilk sigaraya lisede özenti ile başladım ve devam ettim. çocuk tedavisine başladığım sırada bırakmaya karar verdim ve tek seferde bıraktım 9 ay hiç içmedim. sonrasında boşandım ve bu süreçte yaşadığım stres, kimseye anlatamama (güçlü görünmem gerektiğini düşünüyordum) gibi sebeplerle tekrar başladım. bıraktıktan sonra tekrar başlayalı 3 yıl oldu tekrar bırakma kararı aldım ve 1 haftadır içmiyorum. kesinlikle herşey kafada bitiyor. azaltarak bırakılmıyor. tek seferde bırakılmalı. rüyalarıma giriyor çok canım istiyor fakat ben sigaradan daha güçlüyüm beni yenemeyecekkkkk

sık olmasada arada arkadaslarla ve kocamla gunde 1 yada 2 defa iciyorum. hic icmedigimdd oluyor. icmesem aklima bile gelmez. nie iciyorum bilmiyorum ama keyif den olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…