Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Evet tuttum , buda bu taktik mutlaka deneyecegim. :)

İnsallah işine yarar canım ya ben hayatımda hiç içmedim o yüzden içenleri anlayamam ama oruç tutabiliyorsan demek ki iradelisin. Hadi göster ona gününu :p heyyyyt sigara sen mi büyüksün ben mi de :KK70:

Iyi hoş ben bu kararı verdim sigsrayi birakmak icin diyelim.ama öyle insanlar varki bırakın sigara içmeyi insanı hayatından bezdiriyor.resmen Allah canımı alsada kurtulsam dedirtiyor.hayatindan bezen insanı da sigara o an korkutmuyor.gercekten su an cildiracagim.

Kiyma kuzucuga annesi bak daha 8 grammış bir tane sigara bile 8 gramdan fazladır ya o kadar zararlı maddeyi nasıl kaldırsın onun minnos vucudu :KK43:

Çok denedim olmuyo canım bırakamıyorum. asıl sorun irade değil sorun olan bırakmak istemiyorum sanki içmeyince yapayalnız oluyorum. Ben kimseyi de kendimi de kandırmak istemem bırakamam

İnsallah işine yarar canım ya ben hayatımda hiç içmedim o yüzden içenleri anlayamam ama oruç tutabiliyorsan demek ki iradelisin. Hadi göster ona gününu :p heyyyyt sigara sen mi büyüksün ben mi de :KK70:
Ben zaten icmezsem 3 5 gun icmiyorum tatile gidince cunku nisanlim bilmiyor ictigimi icki masasinda seviyorum zannediyor o icmeyince icki icerkende icmiyorum. Yani max 1 hafta icmedigini bilirim.
Edit:zaten okadar zor degil birakmak benim icin inat huyum her konuda vardir. İstedimmi yaparim. Sigara konusu benim icin kapandi sayilir . Bi heveslr 1 senedit iciyorum sanirim bu konud ve video vesile oldu birakmama.

Çok denedim olmuyo canım bırakamıyorum. asıl sorun irade değil sorun olan bırakmak istemiyorum sanki içmeyince yapayalnız oluyorum. Ben kimseyi de kendimi de kandırmak istemem bırakamam

Sigarasız eminim en az 15 sene gecirmissindir neden tekrar sigarasız hayatın olmasın? Ayrıca artık yalnız değilsin bundan sonra Allah izin verdiği sürece bebeğin hep yanında olacak. Sana sahte bir arkadaşlık sunup seni içten içe seni kemiren hain bir dost o sigara... evladın suan karşında olsa sigara dumanını suratına üfler mıydın? Yapamazsın tabi ki kendi canından kanından bir yavruyu bırak kimsenin evladına yapmazsın bunu ama şuan daha da beter senin her ictigin kanına karışıyor ve o kan evladının da damarlarında dolaşıyor...
Evet belki diyorsun uzaktan konuşmak çok kolay bunun da farkındayım eminim ben de denesem ben de bağımlı olurdum. Şimdi çocuğun doğar doğmaz sigara bağımlısı olacak belki senin yuzunden buna gönlün razı gelir mi :KK43:

Hamileliğim ve emzirdiğim süre içinde içmedim içilen ortamda bile durmadım ama sütüm kesilir kesilmez bi sigara yaktım ohhh miisss dedim :KK70: öyle yani yaşım 23 ama malesef 7 senedir sigara içiyorum

X