Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence içmeyin , bu kadar zaman içmemişsiniz . Bir duş alın kahve yerine bitki çayi icin.Su saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?![]()
Su saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?![]()
Bir kahve ictim aldim elime sigarayi dondurdum hic icesimde gelmedi elimde olunca . :)Bence içmeyin , bu kadar zaman içmemişsiniz . Bir duş alın kahve yerine bitki çayi icin.
Evet tuttum , buda bu taktik mutlaka deneyecegim. :)Hiç oruç tuttun mu bilmiyorum ama kendini oruçlu gibi düşün canım :)
Bu nikotin 1 olan mı
Su saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?![]()
Evet tuttum , buda bu taktik mutlaka deneyecegim. :)
Ben severek içiyorum içtiğim için de mutluyum :))
Bebiş de mutlu mudur ne dersin![]()
Bilmemm o konuyu düşünmeye cesaretim yok galiba :))
Hayir icmeyecegim icmedimde. Bu saate kadar icmeyecegim dedim icmiyorum. O benden guclu degil egosuyla gidiyorum hala. BaşaracagimKaç saattir içmiyorsun madem içeceksin bu kadar saat neden kendine eziyet ettin ki ?
Ya iç ya terket !
Kiyma kuzucuga annesi bak daha 8 grammış bir tane sigara bile 8 gramdan fazladır ya o kadar zararlı maddeyi nasıl kaldırsın onun minnos vucudu![]()
Ben zaten icmezsem 3 5 gun icmiyorum tatile gidince cunku nisanlim bilmiyor ictigimi icki masasinda seviyorum zannediyor o icmeyince icki icerkende icmiyorum. Yani max 1 hafta icmedigini bilirim.İnsallah işine yarar canım ya ben hayatımda hiç içmedim o yüzden içenleri anlayamam ama oruç tutabiliyorsan demek ki iradelisin. Hadi göster ona gününuheyyyyt sigara sen mi büyüksün ben mi de
![]()
Çok denedim olmuyo canım bırakamıyorum. asıl sorun irade değil sorun olan bırakmak istemiyorum sanki içmeyince yapayalnız oluyorum. Ben kimseyi de kendimi de kandırmak istemem bırakamam