Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence içmeyin , bu kadar zaman içmemişsiniz . Bir duş alın kahve yerine bitki çayi icin.Su saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?
Su saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?
Bir kahve ictim aldim elime sigarayi dondurdum hic icesimde gelmedi elimde olunca . :)Bence içmeyin , bu kadar zaman içmemişsiniz . Bir duş alın kahve yerine bitki çayi icin.
Evet tuttum , buda bu taktik mutlaka deneyecegim. :)Hiç oruç tuttun mu bilmiyorum ama kendini oruçlu gibi düşün canım :)
Bu nikotin 1 olan mı
Su saat oldu icmedim . İnceden bi israr var içimde. Bi kahve ile 1 tane icsem ne olur diye dusunuyorum suan . ?
Evet tuttum , buda bu taktik mutlaka deneyecegim. :)
Ben severek içiyorum içtiğim için de mutluyum :))
Bebiş de mutlu mudur ne dersin
Bilmemm o konuyu düşünmeye cesaretim yok galiba :))
Hayir icmeyecegim icmedimde. Bu saate kadar icmeyecegim dedim icmiyorum. O benden guclu degil egosuyla gidiyorum hala. BaşaracagimKaç saattir içmiyorsun madem içeceksin bu kadar saat neden kendine eziyet ettin ki ?
Ya iç ya terket !
Kiyma kuzucuga annesi bak daha 8 grammış bir tane sigara bile 8 gramdan fazladır ya o kadar zararlı maddeyi nasıl kaldırsın onun minnos vucudu
Ben zaten icmezsem 3 5 gun icmiyorum tatile gidince cunku nisanlim bilmiyor ictigimi icki masasinda seviyorum zannediyor o icmeyince icki icerkende icmiyorum. Yani max 1 hafta icmedigini bilirim.İnsallah işine yarar canım ya ben hayatımda hiç içmedim o yüzden içenleri anlayamam ama oruç tutabiliyorsan demek ki iradelisin. Hadi göster ona gününu heyyyyt sigara sen mi büyüksün ben mi de
Çok denedim olmuyo canım bırakamıyorum. asıl sorun irade değil sorun olan bırakmak istemiyorum sanki içmeyince yapayalnız oluyorum. Ben kimseyi de kendimi de kandırmak istemem bırakamam