Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Dur bi kamu spotuda ben yazayım, sigarayı bırakmak hiç içmemek demektir,otlakçılık yapmanız hala bağımlı olduğunuzu gösterir.Sigarayı her şekilde bırakın

10 sene içtim aşağı yukarı 4 sene oldu birakali ilk den zor oluyor elbet bırakmak sinir halinde içmek istiyorsun stres tetikliyor fakat kendimi zorlayınca bıraktım şuan kokusunu duysam nefes tıkanıyor tiksiniyorum içenin yanında durmuyorum sigara kokan bir insanla bile muhabbet bile edemiyorum

Tamamen zevk belli saat ve kurallarim vardir ac karna icmem baskasinin evinde icmem hastayken icmem

Ben sigara kullanmiyorum. Ama bi ara asiri sekilde sigara canim cekiyordu. 2 tane içtim. Ictikce icesi geliyor insanin. Elimde 2 tane sigara vardi. Icince kalmadi tabi:) markete gidip almaya üsendim. Oylece kaldi sukur. 1 aydir canim cekmiyor

Keyif için daha çok çalışırken sigara molası ve arkadaşlarla muhabbet ederken sigara içmesi zevkli oluyor yanlızken pek aramıyorum çok fazla sigara içmiyorum bir paket 4 gün fln gidiyor

önceden keyfe içiyordum..ama şimdi sigaradan nefret ediyorum.bir anda oldu bende anlamadım...Ama iyikide tiksinti geldi..çünkü sigara sağlığa zararlıdır..

Bazen Keyif için. Bazen Sıkıntıdan. Bazen Dertten Bazen Neşeden... Alışmışım her duygumu onunla yaşamaya. Bırakmak büyük bir boşluk olur hayatımda.

Hamile olmadan önce,
Molalarıma,keyfime,yalnızlığıma ortak olan olan birşeydi...
Çoçuğum oldu artk bütün iyi kötü duygularımı,keyfimi onunla yaşıyorum.
Sigarayla olan arkadaşlığım çocuğum olana kadarmış. :) arada fena aklıma gelmiyor değil.
Fakat kokusu beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…