- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sigarayı bırakınca kilo veriyorum :) yalnız değilmişim demekkiBu arada bugün bunu neden yazıyorum ? Bugün tam 1 ay oldu zaten rejimdeydim kilo almadım tam tersine kilo vererek gidiyorum. Günde 3 paketten bir anda kesiverdim. Çok rahatım, yatağa uzandığımda hırıltımdan uyuyamamaktan, nefesimin tıkanmasından .... Bunlar asla züğürt tesellisi değil. Yeterince sigara içtiğimi düşünüyorum ve bence bana yetti.
esininiz cok sigara kokuyorken nasil bas ettiniz .
bende bıraktıktan sonra uzun süreler sonra canım çekti diye alıp yeniden içenlerdenim.Bazılarıda bıraktım diyo içenlerden otlanmaya devam ediyo.Ben bıraktım diyen dışarda oturduğumuz zamanlarda mutlaka benden içip ,ben her yaktığımda yakıp hatta benden mutlaka 1 sigara fazla içen biliyorum aynı arkadaş uzunca bir sürede bıraktığını söyleyip gün içinde bi sigara alıp gelsene deyip benim kadar sigara içmiştir.Sigarayı değil paket almayı bırakıyorlar galiba.Sırf otlakçılar yüzünden bırakmayı düşündüm çünkü 1 değil 2 değiller ve ben günde 4 sigara içiyorum otlakçılarımınki 6 yı buluyordu.Dışarıda buluştuğumda mesela pakette 5 sigara var bana yetecek aslında,sigara içmediğini iddia eden arkadaşlar ben her yaktığımda yaktığından sigaram bitiyor ve stres oluyorum.Sonra etrafta sigara alabileceğim yer bakınıyorum.Hatta bir keresinde bi etkinlik çıkışı son sigaramı yaktım yakmamla elimden çekip alması bir oldu bakakaldım,bi taraftanda telefonla konuşuyo hararetli hararetli ve bakmıyo bile bana sigarayı alabilirmiyim son sigaramdı dedim ,o saatte alacak yerde bulamam,şaka gibi ortak içtik o sigarayı güya kullanıcı ben bırakan arkadaş bide ben bıraktım diye övünüyorlar komik geliyo bana.Ay çok uzatmışım sırf otlakçı konumuna düşmemek için bıraktıktan uzun süre sonra 1 tane içeyim diye paket alıp başlamışlığım vardır yaniAynen öyle.
"Bu paketin ardından bir daha paket almayacağım ilk ve son" dedim 2 buçuk sene sonra, 2 haftada içtim o paketi.
Ve sonrasında kaç paket aldım da 2 günde bitti hesap edemiyorum. Şimdi de günde tekrar bir paket sabitlendi. Eskisi gibi...
Bir daha bırakırsam, bu altın kural kulağıma küpedir artık.
Boşluk, alışkanlıkNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
bende bıraktıktan sonra uzun süreler sonra canım çekti diye alıp yeniden içenlerdenim.Bazılarıda bıraktım diyo içenlerden otlanmaya devam ediyo.Ben bıraktım diyen dışarda oturduğumuz zamanlarda mutlaka benden içip ,ben her yaktığımda yakıp hatta benden mutlaka 1 sigara fazla içen biliyorum aynı arkadaş uzunca bir sürede bıraktığını söyleyip gün içinde bi sigara alıp gelsene deyip benim kadar sigara içmiştir.Sigarayı değil paket almayı bırakıyorlar galiba.Sırf otlakçılar yüzünden bırakmayı düşündüm çünkü 1 değil 2 değiller ve ben günde 4 sigara içiyorum otlakçılarımınki 6 yı buluyordu.Dışarıda buluştuğumda mesela pakette 5 sigara var bana yetecek aslında,sigara içmediğini iddia eden arkadaşta ben her yaktığımda yaktığından sigaram bitiyor ve stres oluyorum.Sonra etrafta sigara alabileceğim yer bakınıyorum.Hatta bir keresinde bi etkinlik çıkışı son sigaramı yaktım yakmamla elimden çekip alması bir oldu bakakaldım,bi taraftanda telefonla konuşuyo hararetli hararetli ve bakmıyo bile bana sigarayı alabilirmiyim son sigaramdı dedim ,o saatte alacak yerde bulamam,şaka gibi ortak içtik o sigarayı güya kullanıcı ben bırakan arkadaş bide ben bıraktım diye övünüyo komik geliyo bana.Ay çok uzatmışım sırf otlakçı konumuna düşmemek için bıraktıktan uzun süre sonra 1 tane içeyim diye paket alıp başlamışlığım vardır yani
Bırakmaya karar verdiğinizde
yanınıza yarım paket sigara alın ve
Lütfen izleyin !
Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
8 senedir iciyodum. Bir hafta oldu birakali. O bir kelimeye de sıkıntı dan yazabilirim evet çok saçma ama öyle
Geçen bir grup arkadaşla buluştuk sigara içen 2 kişiydik yanımda 1 yarım birde tam paketim vardı ben toplamda 4 adet sigara içtim,geri kalanı güya sigara içmeyen ve sigarayı bırakan arkadaşlar içti yani yedeği bile bitirebiliyorlar bazen.İnsan kendini suçluda hissediyo çünkü içmelerine teşvik etmiş gibi hissediyorum.Açıkcası kendimde keyif alıyorum3_4 tane içmekten ama böyle oluncada stres sebebi olmaya başlıyor yaman bir çelişki yani bende bırakmayı düşünüyorum ama kendime tarih belirledim çok yakın bir zaman o zaman bırakıcam:) En son üni. zamanları günde iki paket sigara alıyordum, masaya bıraktığım an biri bitiyordu zaten, yedeksiz duramadığımdan diğer paket de çantamda olurdu (O paketin varlığı rahat hissettirirdi-yedeksiz gezmedim hiç). Anlayacağın, paketin birini arkadaşlara hayrat alıverirdim :)))
Sonrasında kimseyle, paketimden sigara çekecek- benden paso sigara isteyecek kadar samimi olmamayı öğrendim sanırım.
Şimdi dakika sayıyorum. Bırakıyorum bugün bitince
onu üye olurken yanlış yazmışım 39 olacak29 yaşında görünüyorsunuz 9 yaşından berimi içiyorsunuz