• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli! Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

5yıldır içiciyim, lanet olsun başladığım güne, günde 1paketi geçiyo, bırakmak için hiç çabam olmadı çünkü beynimde bitiremiyorum bu işi. :KK43:

Her sigara da o ilk tadı arıyormuşuz.... İşte o lanet ettiğiniz günün tadını....

Sağol melan-kolık5 insallah hepimiz bırakırız . Önemli olan bırakmayı düşünmek ve adım atmak .. gerisi gelir .evet sağlığıma zararı var , maddi olarak da büyük yük .kendimi söyle soğutuyorum , çocuklarımı düşünüyorsam sağlığımı da düşünmeliyim . Benim saglıgıma birşey olursa .. onlar ne yapar? En basiti kötü kokuyorum onlara .Su an küçükler göz önünde içmiyoruz .yarın büyüdüklerinde , sen de içiyorsun ama diyerek bizleri örnek almamaları.
Doğru söylüyorsun canım bende babamdan özenerek başlamıştım sarası başıma artık inşallah bırakırım :(

Muhtemelen korsan bu video şikayet edilecek ve silinmeden izlemenizi öneririm.....

Benim soyle bi pskolojimde var paket varsa evde birakabiliyorum ama evde sigara yokda icin icimi yiyor . O pakette sigara varken cok daha kolay nasilsa elimin altinda ama ben icmiyorum diyorum !

Bakan varmı video ya.anlatsa biri bari.belki faydası olur he

Back