5yıldır içiciyim, lanet olsun başladığım güne, günde 1paketi geçiyo, bırakmak için hiç çabam olmadı çünkü beynimde bitiremiyorum bu işi.
Her sigara da o ilk tadı arıyormuşuz.... İşte o lanet ettiğiniz günün tadını....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5yıldır içiciyim, lanet olsun başladığım güne, günde 1paketi geçiyo, bırakmak için hiç çabam olmadı çünkü beynimde bitiremiyorum bu işi.
Doğru söylüyorsun canım bende babamdan özenerek başlamıştım sarası başıma artık inşallah bırakırımSağol melan-kolık5 insallah hepimiz bırakırız . Önemli olan bırakmayı düşünmek ve adım atmak .. gerisi gelir .evet sağlığıma zararı var , maddi olarak da büyük yük .kendimi söyle soğutuyorum , çocuklarımı düşünüyorsam sağlığımı da düşünmeliyim . Benim saglıgıma birşey olursa .. onlar ne yapar? En basiti kötü kokuyorum onlara .Su an küçükler göz önünde içmiyoruz .yarın büyüdüklerinde , sen de içiyorsun ama diyerek bizleri örnek almamaları.
esininiz cok sigara kokuyorken nasil bas ettiniz .İçme sebebim tamamiyle bildiğimiz bahanelerdi.Bırakmayı istiyor ve hazırdım .Videoyu izledim .9 ay oldu bırakalı
esininiz cok sigara kokuyorken nasil bas ettiniz .
Bırakmaya karar verdiğinizde
yanınıza yarım paket sigara alın ve
Lütfen izleyin !
benim esim deBen misler gibi kokarım...