Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Univ de ozetiden basladim,ayna karsisinda icibce nasil duruyorum diye bakiyordum :)) okul bitti is guc derken bi baktim gunde 3 pakete cikmisum,sonra baktim boyle olmayacak biraktim 10 sene oldu heralde :) Allah bulastirmasin bi daha.

Ben de iciyorum . Keyiften , stresten , konsantrasyonumu arttirdigini dusunmemden , daha bir suru sebepten iciyorum .Daha once 3-6-9 aylik donelerle birakmisligim oldu. Esim birakmaya hic calismadigi ve dusunmedigi icin zor oluyor. Ama yarin birakiyorum Allahin izniyle :-)

Birakmazsan bu mesajini alintilarim . :KK70:

Gözümü açar açmaz sigara içerim.20 yıldır hiç değişmedi. Ev otel hastane postane farketmez. Sinemaya nadiren giderim çünkü mola çok kısa ve sigara odaları çok uzak gerilmeye gerek yok. Öyle eşim çocuğum torunum pis kokuyorsun sarılamıyorum dese umursamam kendi bilir. Yaşıtlarıma kıyasla çizgilerim daha az sesim kalın falan değil. Adliye havalimanı falan tanımam cüzdanıma bakarım yasak parası çıkışıyorsa anında yakarım. Orucu sigara ve kahveyle açarım bikbik yapankarı uzak tutarım.bi kere 7 ay bıraktım dünyam karardı depresyona girdim hayattan soğudum hiç öyle enerjik olup ışıl ışıl parlamadım. İnanılmaz kilo almakta cabası. Niye bırakayım ki mutluyumm

Ciğerine çekmeden içtiğini sanmak sayılır mı :p Cünkü bunu sık yapardım ve bende bunu bıraktım :)))

K Kazen merhaba..

Tek kelimeyle : Psikolojik..

(Sigarayı tüp bebek tedavim sürecinde pat diye bırakıverdim. Ve kesinlikle bir daha aramadım da.. Sonra düşündüm de, kahve ve alkol yanında zevkten, arkadaşla muhabbetten, işte stresten, evde eşle keyiften, vs vs vs içiyormuşum. Yani tamamen psikolojik. Insan yeterki kafasında bitirsin) :KK66:

Kamu sporundan çok sigara özendiriciliği gibi olmuş.. ben hiç içmedim ama bu yazılanlardan sonra canım çekip denersem ve bağımlı olursam hesabını kim verecek :deli:
ay aynı şeyi yazacaktim .
icmeyenler konudan çıksın yazıldı ama biz yasakları seven bir toplumuz malesef.
çıkın deyince daha cazip geldi konu:KK48:
özellikle öyle bir yazanlar olmuski
sanki biz boşuna yaşıyoruz.çok büyük bir nimetten eksik kalıyoruz hissine kapıldım:KK53:
bir kereden bişey olmaz deyip yakacaktim elimin altında olsa:duduk:

ay aynı şeyi yazacaktim .
icmeyenler konudan çıksın yazıldı ama biz yasakları seven bir toplumuz malesef.
çıkın deyince daha cazip geldi konu:KK48:
özellikle öyle bir yazanlar olmuski
sanki biz boşuna yaşıyoruz.çok büyük bir nimetten eksik kalıyoruz hissine kapıldım:KK53:
bir kereden bişey olmaz deyip yakacaktim elimin altında olsa:duduk:
İçmeyenler yorum yapmasını okuyana kadar kaç tane özendirici(!) Yorum ve marka ismi gördüm :KK43:

X