Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iciyorum . Keyiften , stresten , konsantrasyonumu arttirdigini dusunmemden , daha bir suru sebepten iciyorum .Daha once 3-6-9 aylik donelerle birakmisligim oldu. Esim birakmaya hic calismadigi ve dusunmedigi icin zor oluyor. Ama yarin birakiyorum Allahin izniyle
Sigara içmiyorum benLütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
sebebi yokLütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
ay aynı şeyi yazacaktim .Kamu sporundan çok sigara özendiriciliği gibi olmuş.. ben hiç içmedim ama bu yazılanlardan sonra canım çekip denersem ve bağımlı olursam hesabını kim verecek
Evet gaz ver bana :))) yok birakacagim , yeni yildan beri iteliye iteliye buraya kadar geldik ... bu hafta sonu birakacaktim kendisini ama bu konu beni sevke getirdi :))Birakmazsan bu mesajini alintilarim .
İçmeyenler yorum yapmasını okuyana kadar kaç tane özendirici(!) Yorum ve marka ismi gördümay aynı şeyi yazacaktim .
icmeyenler konudan çıksın yazıldı ama biz yasakları seven bir toplumuz malesef.
çıkın deyince daha cazip geldi konu
özellikle öyle bir yazanlar olmuski
sanki biz boşuna yaşıyoruz.çok büyük bir nimetten eksik kalıyoruz hissine kapıldım
bir kereden bişey olmaz deyip yakacaktim elimin altında olsa
Ben kahveyi biraktiysam sen de bunu birakirsin.Evet gaz ver bana :))) yok birakacagim , yeni yildan beri iteliye iteliye buraya kadar geldik ... bu hafta sonu birakacaktim kendisini ama bu konu beni sevke getirdi :))
Ona latte diyelimBen kahveyi biraktiysam sen de bunu birakirsin.