Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

şu anda yediklerimin tadını almıyor muyum ?
Şeker de sigara gibi aslında.
O kadar severdim ki geçen seneye kadar.
Bir bardak çaya 5 kaşık şeker attığım halde şekersiz gelirdi.
1 tepsi baklavanın yarısını bir oturuşta yer, üstüne tepsideki şerbeti de içerdim. O kadar şeker tadı beni rahatsız etmezdi. Çünkü bence şeker oranı normaldi.

Canan Karatay'ın kitabıyla bir anda şekeri bıraktım. Çayın tadını o zaman aldım. Meğer çayın çay gibi tadı varmış.

Baklava 2 dilimi peşpeşe zor yiyorum.

Şeker damak tadını bu kadar değiştiriyorsa, sigara neler yapıyordur.

Bu konu da coca cola'nin arastirmasi gibi olmadi mi kazen? Yani bu da bir arastirma mi? Eger oyleyse, sanirim bu defa arastirmayi yapmak isteyenler izin almis. :KK70:Eh konu ragbet gorsun diye de siz actiniz herhalde. Malum sizin konular hep ragbet goruyor, kimse de "sanane be, Mune Mune konuyu kapatir misin, arkadas dalga geciyor herhalde" demiyor.

Bu konu da coca cola'nin arastirmasi gibi olmadi mi kazen? Yani bu da bir arastirma mi? Eger oyleyse, sanirim bu defa arastirmayi yapmak isteyenler izin almis. :KK70:Eh konu ragbet gorsun diye de siz actiniz herhalde. Malum sizin konular hep ragbet goruyor, kimse de "sanane be, Mune Mune konuyu kapatir misin, arkadas dalga geciyor herhalde" demiyor.
:KK70:

Tamamen bağımlılık... bırakmak isiyorum.. faydası kesinlikle yok.. sevinirsin yakarsın, üzürlürsün yakarsın... bunlar kendini aldatmaca... bırakmak isiyorum.. konuyu takipteyim

Ben de bagimli olanla olmayan arasindaki farki merak ediyorum. Neden bazi insanlar sigarayi denemelerine ragmen bagimli olmazlar? Onlarin bagimlilik merkezi daha mi az calisiyor digerlerine gore? Tek aciklamasi bu mu acaba?

Sadede sigara degil bagımlılık, sigara, alkol, kumar, biri vs... kişi değerlerine göre yada ihtiyacına göre birine yönleniyor.

Tek açıklama da bu degildir muhtemelen.

Ama bagımlının ikna edilmesi yada kendini ikna etmesi gibi bir şeye inanmıyorum.

Sigarayı neden bırakamadığı konusunda K Kazen in kendi sebepleri tükendi de kopya çekiyor gibi geliyor mesela :))

X