- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker de sigara gibi aslında.şu anda yediklerimin tadını almıyor muyum ?
Konuyu açalı kaç sigara içtiniz?Yapılan yorumlardan kimsenin bırakmaya niyeti yok gibi ?
Bu konu da coca cola'nin arastirmasi gibi olmadi mi kazen? Yani bu da bir arastirma mi? Eger oyleyse, sanirim bu defa arastirmayi yapmak isteyenler izin almis. Eh konu ragbet gorsun diye de siz actiniz herhalde. Malum sizin konular hep ragbet goruyor, kimse de "sanane be, Mune konuyu kapatir misin, arkadas dalga geciyor herhalde" demiyor.
Hamilelik olmasaydı yoktuYapılan yorumlardan kimsenin bırakmaya niyeti yok gibi ?
Kullanmıyorum :)Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Sigaranın yeri yemekle doldurulmaya çalışıldığı için genellikle kilo alınıyor bırakırkenbıraktığımda kilo alır mıyım ?
Ben var dedim de ne olduYapılan yorumlardan kimsenin bırakmaya niyeti yok gibi ?
Ben varım zaten Doğum sonrası kilolarım kaldı bir de o eklenirse artık fıçı gibi olurum herhaldePeki sigarayı bıraktığında kilo alacağım endişesi yaşayan ve bundan dolayı bunu öteleyen var mı ?
Valla bende bırakmaya niyetliyim :)))Ben var dedim de ne oldu
BağımlılıkNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Kazen hesabin hacklenmis gibi yaziyorsun
Ben de bagimli olanla olmayan arasindaki farki merak ediyorum. Neden bazi insanlar sigarayi denemelerine ragmen bagimli olmazlar? Onlarin bagimlilik merkezi daha mi az calisiyor digerlerine gore? Tek aciklamasi bu mu acaba?
Seviyorum.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?