Evet muhtemelen.
Çünkü yiyeceklerin tadını almaya başlayacaksınız.
şu anda yediklerimin tadını almıyor muyum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet muhtemelen.
Çünkü yiyeceklerin tadını almaya başlayacaksınız.
Ben kibritin yanarken çıkardığı kokuyu çok severim.Kokusu gercekten cok iyi bu konuda hemfikirim. Cakmak kullanmam kibrit ile yakmak daha iyidir.
Ama ben atiyorum 4-5 saat aradan sonra iciyim sanki bas donmesi yasiyorum:/
Belki sizde yasiyorsunuzdur o duygu hosunuza gidiyordur lezzetinden cok.
ilk yandığında ki kokusunu sevmiyorum diye yalan mı söyliyeyim ? Bayılıyorum o ilk kokuya uzun süre ara verince örnek 3 saatte bir içtiğimde tadı süper bunlar gerçekler.
Rakı ve sigara muhteşem ikili bence..
Sigara çok baskın bir ürün.şu anda yediklerimin tadını almıyor muyum ?
ahahhaha bu benim ikili ama kızkardeşim var o böyle toplandığımız geçeler de sigara içmeden de rakı şarap içilir abla bırak şunu der (kendi kullanmıyor)
Bende hayretle okuyorum konu nereye gidecek merak icindeyim .Kazen hesabin hacklenmis gibi yaziyorsun
Ben de bagimli olanla olmayan arasindaki farki merak ediyorum. Neden bazi insanlar sigarayi denemelerine ragmen bagimli olmazlar? Onlarin bagimlilik merkezi daha mi az calisiyor digerlerine gore? Tek aciklamasi bu mu acaba?Sigara içmiyorum. Bir şey diyip gideceğim :)
Özellikle Amerika da yaygın olan bu grup terapisi, bagımlılık ile baş etme seansları, aynı dertten muzdarip insanların bir araya gelmeleri ve birlikten hareket etme çabaları, yada aynı yoldan geçmiş örnek olan bir koçla ilerleme vs
Bana mantıklı gelmiyor.
O kadar bagımlıyı bir araya toplamak akıl işi mi emin değilim :)
bir bagımlının vazgeçebileceğine inanmıyorum.
Dönemsel bırakabilir. Ama mutlaka geri döner.
Bunun için kimyasal bir tedavi vs varsa bir ihtimal bırakılabilir.
Bunun için yapılan bir şok araştırmada artık beyinde bir bagımlılık merkezi olduğunu ve bazı insanlarda oradaki uyarının fazla olduğu falan söyleniyor.
Yani o kadar da bu zıkkımı içiyor olmanız sizin sucunuz degil’ci değilim ama bence de bazı insanlarda gerek yapısal gerek duygusal gerek anatomik olarak bagımlılığa yatkınlık var diye dusunuyorum.
Brn de bagimli olanla olmayan arasindaki farki merak ediyorum. Neden bazi insanlar sigarayi denemelerine ragmen bagimli olmazlar? Onlarin bagimlilik merkezi daha mi az calisiyor digerlerine gore? Tek aciklamasi bu mu acaba?
Bence o 1-2 taneyi icmeden duramiyorsa bagimlidir. Icmese de aramiyorsa degildir.bağımlı tanımını yapar mısınız ? dünde 1-2 tane içen bağımlı mıdır değil midir ?
Olmaz mı kilo almamak için cogalttigim bile oldu resmen iştah kesiyor bendePeki sigarayı bıraktığında kilo alacağım endişesi yaşayan ve bundan dolayı bunu öteleyen var mı ?