Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Alışkanlık üstelik her paket bittiğin de almayacağım içmeyeceğim diyorum ama alıyorum ! Bir paket içiyorum hele yaz tatillerinde bu durum dahada artıyor.

Kokusu gercekten cok iyi bu konuda hemfikirim. Cakmak kullanmam kibrit ile yakmak daha iyidir.
Ama ben atiyorum 4-5 saat aradan sonra iciyim sanki bas donmesi yasiyorum:/
Belki sizde yasiyorsunuzdur o duygu hosunuza gidiyordur lezzetinden cok.
Ben kibritin yanarken çıkardığı kokuyu çok severim.
Hatta tadına bile baktım ama sık sık kibrit yakmıyorum :)

ilk yandığında ki kokusunu sevmiyorum diye yalan mı söyliyeyim ? Bayılıyorum o ilk kokuya uzun süre ara verince örnek 3 saatte bir içtiğimde tadı süper bunlar gerçekler.

Yanlız lise cağındaki çocukar bu yazılanları okursa bayağı bi heves edecekler
Pek iyi bir şeye vesile olunmamış olacak

Sigara illeti yüzünden çoğu kişi kanser astım oluyor..
Bende sofra yüzünden sevdiklerini kaybetmiş biri olarak asla baslanmama hadi başlandı diyelim içmeme taraftarıyım.
Hoppa

Sigara içmiyorum. Bir şey diyip gideceğim :)
Özellikle Amerika da yaygın olan bu grup terapisi, bagımlılık ile baş etme seansları, aynı dertten muzdarip insanların bir araya gelmeleri ve birlikten hareket etme çabaları, yada aynı yoldan geçmiş örnek olan bir koçla ilerleme vs
Bana mantıklı gelmiyor.
O kadar bagımlıyı bir araya toplamak akıl işi mi emin değilim :)
bir bagımlının vazgeçebileceğine inanmıyorum.
Dönemsel bırakabilir. Ama mutlaka geri döner.
Bunun için kimyasal bir tedavi vs varsa bir ihtimal bırakılabilir.
Bunun için yapılan bir şok araştırmada artık beyinde bir bagımlılık merkezi olduğunu ve bazı insanlarda oradaki uyarının fazla olduğu falan söyleniyor.
Yani o kadar da bu zıkkımı içiyor olmanız sizin sucunuz degil’ci değilim ama bence de bazı insanlarda gerek yapısal gerek duygusal gerek anatomik olarak bagımlılığa yatkınlık var diye dusunuyorum.

şu anda yediklerimin tadını almıyor muyum ?
Sigara çok baskın bir ürün.

Tiryakilerin çoğunun sigarayı bıraktıktan sonra söylediği şeyler nefes tıkanıklığım bitti cümlesinden sonra "yiyeceklerin tadını almaya başladım" oluyor.

Sigara içmiyorum. Bir şey diyip gideceğim :)
Özellikle Amerika da yaygın olan bu grup terapisi, bagımlılık ile baş etme seansları, aynı dertten muzdarip insanların bir araya gelmeleri ve birlikten hareket etme çabaları, yada aynı yoldan geçmiş örnek olan bir koçla ilerleme vs
Bana mantıklı gelmiyor.
O kadar bagımlıyı bir araya toplamak akıl işi mi emin değilim :)
bir bagımlının vazgeçebileceğine inanmıyorum.
Dönemsel bırakabilir. Ama mutlaka geri döner.
Bunun için kimyasal bir tedavi vs varsa bir ihtimal bırakılabilir.
Bunun için yapılan bir şok araştırmada artık beyinde bir bagımlılık merkezi olduğunu ve bazı insanlarda oradaki uyarının fazla olduğu falan söyleniyor.
Yani o kadar da bu zıkkımı içiyor olmanız sizin sucunuz degil’ci değilim ama bence de bazı insanlarda gerek yapısal gerek duygusal gerek anatomik olarak bagımlılığa yatkınlık var diye dusunuyorum.
Ben de bagimli olanla olmayan arasindaki farki merak ediyorum. Neden bazi insanlar sigarayi denemelerine ragmen bagimli olmazlar? Onlarin bagimlilik merkezi daha mi az calisiyor digerlerine gore? Tek aciklamasi bu mu acaba?

Seviyordum resmen sigara içmeyi hamile olmasaydim da devam ediyor olurdum şuanda

Peki sigarayı bıraktığında kilo alacağım endişesi yaşayan ve bundan dolayı bunu öteleyen var mı ?

Brn de bagimli olanla olmayan arasindaki farki merak ediyorum. Neden bazi insanlar sigarayi denemelerine ragmen bagimli olmazlar? Onlarin bagimlilik merkezi daha mi az calisiyor digerlerine gore? Tek aciklamasi bu mu acaba?

bağımlı tanımını yapar mısınız ? dünde 1-2 tane içen bağımlı mıdır değil midir ?

X