Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Peki şunu sorayım ilk sigara içtiğiniz güne veya uzun bir yolculuk sonrası yaktığınız sigarayı düşünün.

O tadı her sigara da alıyor musunuz ?
Almıyorum hatta o hazzı yaşamak için arada sigarayı bırakıp tekrar başladığım oluyor :KK23:

Peki şunu sorayım ilk sigara içtiğiniz güne veya uzun bir yolculuk sonrası yaktığınız sigarayı düşünün.

Uzun yolculuk sonrası veya tıka basa yenilen yemekten sonra içilen sigaranın tadı her defasında olmuyor ama ilk içtiğim zaman kafam zaten dumanlıydı tadını hatırlamıyorum.

Peki 10-15 dk da bir sigara içmenin tadı aynı mı?

İçmezseniz ne olur mesela?

Odaklanamama, özlem, titreme vb bağımlılık belirtileri olur mu?

11 yıllık aktif bir iciciydim bende.cok severdim sigarayi onsuz cay kahve yemek sonrasi imkansizdi benim icin.Taaa ki 6 ay oncesine kadar.6 ay önce yüzümdeki ciddi anlamda degisikligi farkettikten sonra biraktim.cildim cok kuruydu,goz cevrem kırışmaya başladı.dislerim eskisine nazaran daha kötü bi hal almaya basladi.tabi ben goruntuye de cok onem verdiğim icin o anki kararla birden biraktim.baslarda zorlandim evet.ama tekrar agzima almayi hic düşünmedim.derken 6 ayi devirdim suan cok daha iyi ve mutluyum.daha rahat nefes alabiliyorum,yediklerimin tadini daha iyi alabiliyorum.cabuk yorulmuyorum.herkese tavsiye ediyorum

rahmetli baban sigara tiryakisiydi yanınada demli çay içerdi eğer ki içmeseydi halen yaşıyor olacaktı, baba kız uzun sohbetler yapabilirdik onu çok özlüyorum
Aynen benim babam da ak ciğer kanseri oldu ve o vefat ettiğinde ben küçüktüm kanser olduğunu öğrenince bıraktı ama herşey için çok geçti

Valla konu kamu spotu sigara iciyorsunuz neden?
Etiket: sigarayi birakmak, sigarayi birakmaya ikna etmek.
Ama konuyu acan 10 dk da 1 sigara iciyor tadi boyle kokusu soyle diyor bu ne tezat :KK70:

ilk yandığında ki kokusunu sevmiyorum diye yalan mı söyliyeyim ? Bayılıyorum o ilk kokuya uzun süre ara verince örnek 3 saatte bir içtiğimde tadı süper bunlar gerçekler.

Diyet bölümü gibi bugün tiryakiler olarak, şu an bırakın :)

ilk yandığında ki kokusunu sevmiyorum diye yalan mı söyliyeyim ? Bayılıyorum o ilk kokuya uzun süre ara verince örnek 3 saatte bir içtiğimde tadı süper bunlar gerçekler.
Kokusu gercekten cok iyi bu konuda hemfikirim. Cakmak kullanmam kibrit ile yakmak daha iyidir.
Ama ben atiyorum 4-5 saat aradan sonra iciyim sanki bas donmesi yasiyorum:/
Belki sizde yasiyorsunuzdur o duygu hosunuza gidiyordur lezzetinden cok.

Kokusu gercekten cok iyi bu konuda hemfikirim. Cakmak kullanmam kibrit ile yakmak daha iyidir.
Ama ben atiyorum 4-5 saat aradan sonra iciyim sanki bas donmesi yasiyorum:/
Belki sizde yasiyorsunuzdur o duygu hosunuza gidiyordur lezzetinden cok.

güzel tarif... peki yanında kahve ?

X