Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Neden başladım özenti? Neden içiyorum valla muhabbetine, sigaraya çıktığımızda bir muhabbet dönüyor iş yerinde ondan bırakmıyorum meredei

Ergenlik, bozuk psikoloji, stres atma..

Bırakma nedenim.

Pis kokma, çevreye rahatsızlık verme, doğaya zarar verme, dişlerime sağlığıma zarar vermesi ve ergenlikten çıkıp psikolojimin düzelmesi.

Zaten bu kadar olumsuzluklara rağmen hala içiyorsanız psikolojik destek alınması gerektiğini düşünüyorum bir insan bile isteye bu kadar zararı nasıl verebilir. Hem kendine, hem etrafına hem doğaya.

Neden iciyorum? Bir suru sebebi var. Biri de aliskanlik, bagimlilik... ama en onemlisi sanirim ben sigara icmeyi seviyorum.

bırakmayı bir gün basarırım insallah ,hem manevi hemde maddi zararı coook, aklı olan baslamasın derim.ben birdefa bırakmayı basarabilirsem bir daha asla baslamam

Ben de iciyorum . Keyiften , stresten , konsantrasyonumu arttirdigini dusunmemden , daha bir suru sebepten iciyorum .Daha once 3-6-9 aylik donelerle birakmisligim oldu. Esim birakmaya hic calismadigi ve dusunmedigi icin zor oluyor. Ama yarin birakiyorum Allahin izniyle :-)

Neden sigara içiyorsunuz sorusuna aslında en mantıklı cevap 'intihar ediyorum' olabilir )) Şaka bir yana ben neden içtiğimi bilmiyorum içerken ne hissettiğimi de bilmiyorum. Bırakmaya niyetim var.

X