- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
Nomuuu seni seviyorum canim
:) Karşılıklı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nomuuu seni seviyorum canim
Lütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
20 sene iNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
bıraktımNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
çok şükür sigara içmiyorum içenlerde acaip pis kokuyor parfümde onları kurtarmıyor konuşdukları zaman ağızları lağım kokusu gibi kokuyor ! paramı bu gibi şeylere nasip etmiyorum !
Bizi umursamadı hiç.:))) Biz olsak böyle söyleyemezdik....
Amac tesvik etmek mi biraktirmak mi?hani o ilk yanınca bir kokusu var ya o işte her şeye bedel ...
Ben 15-16 yaşlarındayken merak etmiştim.Iyi de bu iyi yonde bir kamu spotu olmamis sanki.
Icemeyenlere de merak ettirip ozendirecek tarzda bir kamu spotu olmus.
Tamam ben de iciyorum ancak ben bile okurken yazilanlari icesim geldiyse; hic icmemis biri bunlari okuyup yaksam mi 1 dal? diyebilir..
Sosyal bir deney midir nedir anlamadim?
Telkinle, ozendirilerek gelistirilen bagimlilik?
Yada gelistirilebilir mi? Bunun cevabini mi merak ediyorsunuz burda?
Ama sonucta denedin?Ben 15-16 yaşlarındayken merak etmiştim.
Ana baba çevre içiyor.
Babama dedim, ben de içicem :)
İçmeni istemem ama sen bilirsin dedi.
Parliament ve marlboro vardı. İkisini de denedim.
İlk çekişlerde boğazım yandı ve sigara içenlerin deli olduğuna kanaat getirdim.
Daha da ağzıma sürmedim.
Evet.Ama sonucta denedin?
Denemene vesile ozenmek oldu.
Hic denemesen baslamak istemezdin de.
Ki baslamamissin. Ama deneyerek ozenerek baslayan ve birakamayan da cok var.
Kisacasi özendirmek, afise etmek su gibi berrak beyinlerde bi celiski yaratir. "O da ne?" "ulen ben de mi bir denesem?" gibi.
BağımlılıkNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
İlk sigarada tat almaktan çok öksürük olur zaten. Uzun yolculuk sonunda içilen sigara sinir sistemini gevşetiyor kendine geliyorsun. En azından benim için böylePeki şunu sorayım ilk sigara içtiğiniz güne veya uzun bir yolculuk sonrası yaktığınız sigarayı düşünün.
O tadı her sigara da alıyor musunuz ?