Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi ıyi hala bizimlesin allah uzun ömür versin insallahGerçekten 4-5 paket hatta teknede isem fazlası var azı yok !
Evet tutuklandi.Bu arada evde olanlar lütfen ATV'yi açsın ve neden bu network gruplarına üye yapmayı sitede yasakladığımı anlasın. Lanet olsun ben neden bu kadar ileriyi görüyorum.
bebiş emmiyor mu chillŞu ara kendime ayırdığım tek zaman sigara için balkona çıktığım o 4 dakika
Sessiz sakin kendimle başbaşa
Şimdi yürürken bile sigara içtim.... Süperdi....
Hoşuma gidiyorLütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
bebiş emmiyor mu chill
Beni annem 30 yıllık tiryakiydi.Günde 1.5 pakete yakın içiyordum. 10-12 yıldır içiyordum ama son 6 yılda bu yoğunlukta içmeye başlamıştım.
3.5 yıl önce bir anda bırakmaya karar verdim. Sebep ise bir değil birden fazlaydı. Sağlığımı düşünmem artı maddi sebepler neden olduysa da en büyük etken 12 yaşında ki oğlumun ‘’ çok borcumuz var ben artık okula daha az harçlık götürmek istiyorum ‘’demesiydi. O bu kadar hassasken ben bir paket zehire 10 ₺ veremezdim.
İyi ki sebep olmuş canım oğlum
80-100 sigara gun 24 saat 6 saati uyusaniz. Saatte ortalama 5 sigara.Gerçekten 4-5 paket hatta teknede isem fazlası var azı yok !
Torun aşkıBeni annem 30 yıllık tiryakiydi.
Torununu severken, sana sarılmak istiyorum ama kokuyorsun dediği gün sigarayı bıraktı.
sana sarılmak istiyorum ama kokuyorsun dediği gün