Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

İçmiyorum.
Tadına dahi bakmadım hayatımda.
Hatta elime alıp sigara tutuşu bile yapmadım :KK70:

Konuyu okuma sebebim:
Geri zekalı eşimi anlamak:KK14:
Ben de gururla söylemek istiyorum ki,aynen elime bile almadım,hiç merak etmedim,karizmatik te bulmadım.Çevremde içen çok vardı fakat ailem de hiç yoktu.Belki sebebi budur,fakat eşim içiyordu,bırakması için baskı yapmadım,fakat kalbimden var gücümle bunu diledim,bir kaç yıldır eşimde içmiyor,hatta artık tiksiniyor,derdim; içmeyenler de yorum yapabilseydi:-)

Günde 1.5 pakete yakın içiyordum. 10-12 yıldır içiyordum ama son 6 yılda bu yoğunlukta içmeye başlamıştım.

3.5 yıl önce bir anda bırakmaya karar verdim. Sebep ise bir değil birden fazlaydı. Sağlığımı düşünmem artı maddi sebepler neden olduysa da en büyük etken 12 yaşında ki oğlumun ‘’ çok borcumuz var ben artık okula daha az harçlık götürmek istiyorum ‘’demesiydi. O bu kadar hassasken ben bir paket zehire 10 ₺ veremezdim.

İyi ki sebep olmuş canım oğlum :KK200:

konu ben miyim : ))))

ben şuna karşı iradeli buna karşı iradesizim diye bir şey yoktur ki ! Ya iradelisin ya değilsindir.

Sağlam veya çürük irade olarak ayıramayız ama iradeli oldukları bir gerçek.
Günde 4 paket sigara içmenin nedenini çok merak ettim şahsen :)

Bebeğimn verdiği aydınlanma ile bir yıl önce bıraktım
Bence sigara içmek ahmaklık
Bi yedi yıl kadar bende bu ahmaklığın içindeydim
Cana zarar
Keseye zarar
Doğaya zarar
Tiksinilesi birşey olması gerek
Hepiciğinize bırakmanızı temenni edip gidiyorum :)

Bence Kazen abi bizimle kafa buluyor. Günde 4-5 paket içseydi çoktan tahtalıköyü boylamıştı:KK70:

2 sene oldu birakali ,aslında içerken bahane çöktü
Çayın ,kahvenin,yemek sonrası,duygusal sebepler bazen sarıldım geliyor çok moralim bozuk olunca ama evde yok esimde birakti

X