Bende babamdan özendim balkonda içerdi yanına çıkıp o sigara içerken muhabbet etmeye bayılırdım. Ama şimdi bıraktı 2004ten beri içmiyor ben bırakamıyorum hepsi babamın suçu :)))
İRADESİZLİK..Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Ben tütün üreticisiyim yıllardır bu işi yapıyorum ama toplamda 10 tane ancak icmisimdir bunlarda arkadaşların dürtmeleri sonucu devamı da gelmedi sanırım psikolojik bir durumSigararin zararlarını biliyoruz yinede içiyoruz
Keşke nasıl bırakılır nasıl iradeli oluruz bilsek te icmesek
Benimde kolumla serumla gecenin bi yarısı hastanenin bahçesinde içmişliğim var
Irade her insanda var zaten. Sayet zihinsel engeli yoksa.ben şuna karşı iradeli buna karşı iradesizim diye bir şey yoktur ki ! Ya iradelisin ya değilsindir.
Sağlam veya çürük irade olarak ayıramayız ama iradeli oldukları bir gerçek.
Bende doğum yapıp karnımda tonla dikişle hastane camından sarkıp içmiştim..hamileliğimde de içtim az olsa da..doktorum tiryakiydi dedim bunu tamamen bıraksam kafayı yerim eşimle geldiğimde onun yanında sorayım sizde içebilir 3-5 tane diyiverin dedim ve dedi.,Benimde kolumla serumla gecenin bi yarısı hastanenin bahçesinde içmişliğim var
Bağımlılık AlışkanlıkNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Irade her insanda var zaten. Sayet zihinsel engeli yoksa.
Bende doğum yapıp karnımda tonla dikişle hastane camından sarkıp içmiştim..hamileliğimde de içtim az olsa da..doktorum tiryakiydi dedim bunu tamamen bıraksam kafayı yerim eşimle geldiğimde onun yanında sorayım sizde içebilir 3-5 tane diyiverin dedim ve dedi.,
Şahsen ben meraktan başladım ama diğer içiciler nasıl başladı bilememNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?