Hamilelikten sonra 2 günde 1 pakete düşürdüm aslında bende ama devamı gelmiyorOff çok fenaymış yanı bilemedim iyi mi kötü mü:)ben günde 1.5 paket içiyorum ama gece rahat bırakıyorum ciğerleri:)
Abla çok seviyorum çok güzel oluyo yaaa
Artmasında ben artırdımHamilelikten sonra 2 günde 1 pakete düşürdüm aslında bende ama devamı gelmiyor
Iradesizim dedim evet ama sadece sigaraya karsi yoksa baska konular da degil
Sigararin zararlarını biliyoruz yinede içiyoruz
Keşke nasıl bırakılır nasıl iradeli oluruz bilsek te icmesek
Muhalif olmus gibi olmayayim ama, onca yol yurumesi onun sigaraya olan bagimlilik seviyesinin yuksek olmasindan degil mi? Yoksa uyusturucu kullananlar da uyusturucu temin etmek icin akla hayale gelmeyen seyler yapiyorlar. Ta ki o uyusturucuyu temin edene kadar. O zaman uyusturucu bagimlilari da saglam iradeli mi diyecegiz?
Valla şimdilik dikkat ediyorum ama evde herkes içiyor bir de muhabbet falan güzel olunca arada kaçırıyorumArtmasında ben artırdım
Benimde kolumla serumla gecenin bi yarısı hastanenin bahçesinde içmişliğim varHastane odasının camında bile kaçamak içtim ayağımda alçıyla
Bende babamdan özendim balkonda içerdi yanına çıkıp o sigara içerken muhabbet etmeye bayılırdım. Ama şimdi bıraktı 2004ten beri içmiyor ben bırakamıyorum hepsi babamın suçu :)))Bizler yani sigara içenler freudun oral dönemini sıkıntılı atlatan insanlarız:))işte bunlar hep ebeveynlerin suçu:)))
Muhabbetle,okey oynarken,canlı müziğe gidildiğinde,kahve yanında yani mütemadiyen kaçırıyor insan:)Valla şimdilik dikkat ediyorum ama evde herkes içiyor bir de muhabbet falan güzel olunca arada kaçırıyorum
İçiyordum tüp bebek tedavisi başlayacağım için bıraktım zorlanıyorumNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Kesinnn:)Bende babamdan özendim balkonda içerdi yanına çıkıp o sigara içerken muhabbet etmeye bayılırdım. Ama şimdi bıraktı 2004ten beri içmiyor ben bırakamıyorum hepsi babamın suçu :)))