Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Siz niye içiyorsunuz? K Kazen

konu ben miyim : ))))

Iradesizim dedim evet ama sadece sigaraya karsi yoksa baska konular da degil

ben şuna karşı iradeli buna karşı iradesizim diye bir şey yoktur ki ! Ya iradelisin ya değilsindir.

Sigararin zararlarını biliyoruz yinede içiyoruz
Keşke nasıl bırakılır nasıl iradeli oluruz bilsek te icmesek

Muhalif olmus gibi olmayayim ama, onca yol yurumesi onun sigaraya olan bagimlilik seviyesinin yuksek olmasindan degil mi? Yoksa uyusturucu kullananlar da uyusturucu temin etmek icin akla hayale gelmeyen seyler yapiyorlar. Ta ki o uyusturucuyu temin edene kadar. O zaman uyusturucu bagimlilari da saglam iradeli mi diyecegiz?

Sağlam veya çürük irade olarak ayıramayız ama iradeli oldukları bir gerçek.

Bırakmak istiyorum, aylarca içmiyorum sonra geri dönüyorum. Artık iyice sinir oldum bu sigaraya. Günde en fazla 3 tane içiyorum şuan ama aklımda sürekli sigara. Bırakacağın bu lanet şeyi elbet.

Kusuruma bakmayın uzun yazdim ve korkarim düzeni bozdum.
Fakat çok dertliyim ve üzgünüm içiyor olmaktan. Bir dokun bin ahh işit oldu o yüzden:KK43:((

Sıkıntılar..

Ama gebeliğimden 2 ay önce bırakmıştım. Be salak kadın bunu içince sıkıntıların yok mu oluyo. Daha içine çektiğin için dertle karışık hasta olcaksın dedim.. Yani bana bi aydınlanma geldi ve inat edip başardım :))

Bizler yani sigara içenler freudun oral dönemini sıkıntılı atlatan insanlarız:))işte bunlar hep ebeveynlerin suçu:)))
Bende babamdan özendim balkonda içerdi yanına çıkıp o sigara içerken muhabbet etmeye bayılırdım. Ama şimdi bıraktı 2004ten beri içmiyor ben bırakamıyorum hepsi babamın suçu :)))

Ekşi sözlükten platformlardan doktorların tavsiyeleri ,sigara bırakma yolları ,bırakanların yorumlarını okurken ara verip KK ya bakayım deyip bildirimde bu başlığı görmek bir işaret mi?sigarayla özdeşleşmiş bir tiryakiyim,,2 yıl içmedim ay hesabı içmediğim dönemler oldu..2 gündür beynimi ikna etmek için uğraşıyorum.,,şu illetten kurtulmak istiyorum artık.,

X