Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

ben içmiyorum ama nasıl sonuca bağlanacak merakımdan takip ediyorum
eşim de çok içiyor bırakmak düşüncesi olmasına rağmen bir adım atmıyor
belki bişe çıkar da ona da söylerim ümidiyle buradayım :)

Bende doğum yapıp karnımda tonla dikişle hastane camından sarkıp içmiştim..hamileliğimde de içtim az olsa da..doktorum tiryakiydi dedim bunu tamamen bıraksam kafayı yerim eşimle geldiğimde onun yanında sorayım sizde içebilir 3-5 tane diyiverin dedim ve dedi.,
Maalesef aynı şekilde hepsini yaptım ablacım :KK43::KK43: inşallah emir de ata gibi sağlıklı olur doğana kadar vicdan yaptım :KK43:

Benim boyle ayda yılda bir bulursam sağda solda

giphy.gif

Şunuda söyleyim özellikle bağırsak sorunu yaşayanlar sabah aç karnına wc ye girip sigara içerler ..
Cidden fark ediyor bu..

Bende doğum yapıp karnımda tonla dikişle hastane camından sarkıp içmiştim..hamileliğimde de içtim az olsa da..doktorum tiryakiydi dedim bunu tamamen bıraksam kafayı yerim eşimle geldiğimde onun yanında sorayım sizde içebilir 3-5 tane diyiverin dedim ve dedi.,
Hah bende o zaman içtim işte :) Dikişli halimle indim aşağı hemşire yanımda saat gecenin 3 ü :) Bende doktora 'içsin' dedirtmiştim eşime :olamaz::olamaz::olamaz:

Aklıma geldi şimdi,doğum yaptım sigarada yok yanımda,wc ye gitmiştim baktım bayanın biri içiyor dedim bende istiyorum..Hiç unutmuyorum 4 tane parlament vermişti gömü bulsam bu kadar sevinmezdim herhalde..
Valla o açlıkla bulunan tek dal sigara dünyalara bedel oluyor:KK73: Bilirimmmmmmm:KK14::KK14:

Sigara biraz özgürlük, biraz günlük telaşa mola, biraz dedikodu, biraz da efkar dağıtmak demekti benim için. Tüp bebek tedavisine başladığımızda eşimle beraber bıraktık, yaklaşık 3,5 yıl oluyor. Şimdi bi sigara içsem eskisi kadar keyif almamıyorum, iyi mi kötü mü bilemedim şimdi :bicak::KK51:

Eskiden sosyal iciciydim.. simdi biraktim.. birakin :)

günde iki pakete yakın bitiren biriydim.
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içmiyorum. resmen kokusundan bile tiksindim. hiçbirşey evlattan daha değerli değilmiş :)

Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Selam ben tam bir sigara tutkunuydum. 1 yılı geçti bırakalı. Neden içtiğime gelince seviyordum. Sadece çok seviyordum. 15 yıl içmiştim sonra bıraktım.

X