- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.573
Kirk yilda bir bir tane. Ortam hosuma giderse. Ben asla sigara bagimlisi olamayacak biriyim.sen içiyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirk yilda bir bir tane. Ortam hosuma giderse. Ben asla sigara bagimlisi olamayacak biriyim.sen içiyormusun?
Hanim abla lutfen icme ya. Sevdigim insanlarin sigara icmesine coj uzuluyorum.Aklıma geldi şimdi,doğum yaptım sigarada yok yanımda,wc ye gitmiştim baktım bayanın biri içiyor dedim bende istiyorum..Hiç unutmuyorum 4 tane parlament vermişti gömü bulsam bu kadar sevinmezdim herhalde..
Hanim abla lutfen icme ya. Sevdigim insanlarin sigara icmesine coj uzuluyorum.
Maalesef aynı şekilde hepsini yaptım ablacım inşallah emir de ata gibi sağlıklı olur doğana kadar vicdan yaptımBende doğum yapıp karnımda tonla dikişle hastane camından sarkıp içmiştim..hamileliğimde de içtim az olsa da..doktorum tiryakiydi dedim bunu tamamen bıraksam kafayı yerim eşimle geldiğimde onun yanında sorayım sizde içebilir 3-5 tane diyiverin dedim ve dedi.,
Ahahahahahahh öldümBenim boyle ayda yılda bir bulursam sağda solda
Benim boyle ayda yılda bir bulursam sağda solda
Hah bende o zaman içtim işte :) Dikişli halimle indim aşağı hemşire yanımda saat gecenin 3 ü :) Bende doktora 'içsin' dedirtmiştim eşimeBende doğum yapıp karnımda tonla dikişle hastane camından sarkıp içmiştim..hamileliğimde de içtim az olsa da..doktorum tiryakiydi dedim bunu tamamen bıraksam kafayı yerim eşimle geldiğimde onun yanında sorayım sizde içebilir 3-5 tane diyiverin dedim ve dedi.,
Valla o açlıkla bulunan tek dal sigara dünyalara bedel oluyor BilirimmmmmmmAklıma geldi şimdi,doğum yaptım sigarada yok yanımda,wc ye gitmiştim baktım bayanın biri içiyor dedim bende istiyorum..Hiç unutmuyorum 4 tane parlament vermişti gömü bulsam bu kadar sevinmezdim herhalde..
Şimdi hamile olsam içmem gibi geliyor..neden içtim o kötülüğü yaptım bilmiyorum..Maalesef aynı şekilde hepsini yaptım ablacım inşallah emir de ata gibi sağlıklı olur doğana kadar vicdan yaptım
Selam ben tam bir sigara tutkunuydum. 1 yılı geçti bırakalı. Neden içtiğime gelince seviyordum. Sadece çok seviyordum. 15 yıl içmiştim sonra bıraktım.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?